Young Stars és V-Red: elkészültek a ValóVilág7 játékosainak videoklipjei

Való Világ 7 VV7 Young G videoklip Gáspár Laci Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakók megnézhették a videoklipjeiket, amiket Young G és Gáspár Laci segítségével forgattak. A boldogság nem volt felhőtlen, bár a klipeknek örültek, mégis volt bőven sírás-rívás.

A korábbi tesztoszteronfelhő tovaszállt, helyét a záporozó férfikönnyek vették át. Laci zokogva kérlelte lakótársait, hadd főzzön reggel egy kávét valakinek, mert hiányozni fog neki, hogy a barátnőjének minden reggel ez volt a kérése. Laci mellett Robin is igazán megsiratta Edinát. A nyugiszobában búcsúzott el az Edinának öltöztetett bábutól szipogva, magát hibáztatva a lány kieséséért.

Gáspár Laci és Young G keményen dolgozott egész héten a villalakókkal, megalakult a V-Red és a Young Stars csapat, ha csak egyetlen klip erejéig is.

Az autotune funkciót alaposan kihasználva elkészült mindkét csapat videója. Íme, a V-Red:

És a Young Stars:

Melyik klip volt jobb?

Várhegyi Lucas Palmira: "Nem vagyok egy érzelmes, puszilgatós, ölelgetős lány"http://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-nem-akar-elszakadni-versenytarsaitol.htmlA 18 éves tanulólány egy plázából indult el a világot jelentő deszkák meghódítására, és nyertemeg a TV2 Rising Star című tehetségkutatóját. Egyszer kiesett, majd a nézők visszaszavazták, és csak néhány szavazat különbséggel nyerte meg a versenyt. Mit gondol a győzelméről az érettségi előtt álló tehetség?TV + Bulvár--Carrie Bradshaw festőművész szerelme szexin ropjahttp://www.life.hu/bulvar/20150216-carrie-bradshaw-a-sex-es-new-york-sztarjanak-sorozatbeli-pasija-mihail-barisnyikov-balettmuvesz.htmlMihail Barisnyikov balettművész a Szex és New York utolsó évadában tűnt fel és Carrie idős pasiját alakította. Most pedig azt is megmutatta, 67 évesen milyen jól tolja a Szomorú vasárnap remixére.TV + BulvárOrigoAleska Diamond Berki Krisztián után futhathttp://www.life.hu/bulvar/20150216-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-kihivta-lepcsofutasra-berki-krisztian-musorvezetot-hamarosan.htmlTizennyolc emeltnyi lépcsőfutás vár a furcsa párra. A kérdés már csak az, ki fut ki után... és az, hogy vajon Aleska komolyan gondolta-e, hogy pár lépcsőfokot ráver a magyar izommacsóra?TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa: "Az erőszakra nincs mentség"http://www.life.hu/bulvar/20150216-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-serelmezi-hogy-a-hivatalos-szervek-nem-alltak-ki-mellette.htmlA műsorvezető egy rendezvényen szólalt fel az erőszak ellen. TV + Bulvár--Muri Enikőnek túl sok volt a szex http://www.life.hu/bulvar/20150216-muri-eniko-elmondta-velemenyet-a-szurke-otven-arnyalatarol.htmlMuri Enikő őszintén elmondta véleményét A szürke ötven árnyalata című filmről és a saját szexuális életéről is beszélt.TV + BulvárOrigoKevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-vv-edina-a-valo-vilag-jatekosa-esett-ki-a-parbajon.html"Próbáltam nem eluralkodni az érzésen" - mondta Edina a Lacival való kapcsolatuk elején, aztán mégiscsak így lett. Alaposan egymásba szeretett a két villalakó, és éppen ez okozta, hogy az egyiküknek ki kellett esnie. Most felelevenítjuk nektek Edina legjobb pillanatait!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.