Fülledt "Szürke 50" fétispartit varázsolt a színpadra Pirner Alma

Forrás: Red Lemon Media -
buli parti Fifty shades of love Szürke 50 Nagy Alexa fétis A szürke ötven árnyalata Kiosk Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ hetek óta Szürke 50-lázban ég. A nagy sikerű könyv filmadaptációjának megjelenésén felbuzdulva hatalmas partit tartottak Valentin-napon. Pirner Alma szexi fétisshow-ja mindent vitt.
Forrás: Red Lemon Media

A Szürke 50 árnyalata tematikájú rendezvényre szinte minden hölgy álarcban és kihívó ruhában érkezett, és nem túl meglepő módon számos férfi viselt szürke nyakkendőt. A sztriptíz és erotikus táncok magyarországi nagyasszonya, Pirner Alma olyan műsort adott a színpadon, hogy a nézők szája, nemtől függetlenül, tátva maradt. A film egyik betétdalára tekergett erotikusan egy hammock kötélen, majd egy fürdőkádban lejtett erotikusan. Vizes hajjal, szuperdögös "aligruhában" borzolta a kedélyeket a férfiak nagy örömére.

Forrás: Red Lemon Media

"Azért elfenekelném rendesen" - súgott össze két mögöttünk álló férfi Alma gyönyörű tánca alatt, majd ennek a mondatnak az ötletétől vezérelve körbekérdeztük a buli résztvevőit, tulajdonképpen szeretik-e a szado-mazo műfajt, vagy csak a könyv hozta ennyire lázba őket. A válaszok meglepőek voltak, kiderült ugyanis, hogy a megkérdezettek közül összesen egy nő volt, aki vágyik az ostorra és bőrszerkóra, mindenki más még a gondolattól is irtózik. A férfiak lelkesebbek voltak, közülük többen is fenekelnének vagy kötöznének meg nőket, de ennél több náluk sem fér bele igazán.

Pirner Alma: "A kikötözős szex nem ilyen"

A TV2 Mokka című műsorában beszélt Pirner Alma a kikötözős szexről. A rúdtáncvilágbajnok szerint A szürke ötven árnyalata regény egyáltalán nem fedi a valóságot.

A bulira nagyon csinosan érkezett meg Nagy Alexa, a Barátok közt szőke sztárja, aki bevallotta, még nem fejezte be a regényt, de ameddig eljutott benne, addig tetszik neki. Arra a kérdésre, hogy ő bevállalná-e a Szürke-szexet, nem válaszolt, de nevetve annyit mondott, a normális keretek között nyitott a dolgokra.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ha kíváncsi vagy, mit szólt a filmhez Muri Enikő, ITT elolvashatod!

ValóVilág7: Vegyes érzelmek - Így fogadták a nézők VV Edina kieséséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-a-nezok-kommentjei-alapjan-igy-fogadtak-hogy-vv-edina-esett-ki-a-valo-vilagbol.htmlEdina kiesése a ValóVilágból vegyes érzelmeket váltott ki rajongóiból és Laci táborából is. Közösségi oldalaik kommentjeiből szemezgettünk. TV + BulvárKommentekben támadták a Rising Star győzteséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyozteset-betamadtak-a-kommentelok.htmlMáris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.TV + BulvárOrigoMár nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka életehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.htmlVisszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.TV + BulvárOrigoTóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja a zsűritag kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.html--Fura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150214-vv-edina-edesanyja-a-facebookra-posztolta-hogy-lanya-kevesebb-szavazatott-kapott-mint-vv-laci.htmlAz egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. TV + Bulvár--Fehérvári Gábor Alfréd kiesett a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-fehervari-gabor-alfred-kiesett-a-rising-starbol.htmlPeter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.