Kommentekben támadták a Rising Star győztesét

Forrás: TV2 -
győztes Várhegyi Lucas Palmira TV2 támadás Rising Star kommentek Czibi Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.

Ahogy a Life.hu is megírta, Várhegyi Lucas Palmira nyerte a végletekig kiélezett döntőt, ahol a szavazatok olyan szorosan alakultak, hogy egy százalék különbség sem volt a két énekes között. A rajongók pedig máris betámadták Palmirát.

Forrás: TV2

„Nem neked kellene most itt állni!" – írta az egyik kommnetelő, aki biztos Czibi Norbi-rajongó volt. „Nem érdemelte meg a győzelmet!" – írta más. A sok negatív hozzászólás mellett természetesen volt olyan is, aki egyetértett a végeredménnyel. „Jó, hogy te nyertél, Palmira. Megérdemelted!" – írta egy hölgy. Az egyik rajongó pedig különleges ötlettel állt elő: „Meg kellett volna osztani az első helyet, az lett volna igazságos! Gratulálok, Mira!" Szép gondolat, de egy tehetségkutató versenynek egy nyertese lehet, hiszen a nyereményautót nem lehet kettévágni, még ha a 10 millió forintot el is osztották volna.

Már nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka életehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.htmlVisszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.TV + BulvárOrigoKevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-vv-edina-a-valo-vilag-jatekosa-esett-ki-a-parbajon.html"Próbáltam nem eluralkodni az érzésen" - mondta Edina a Lacival való kapcsolatuk elején, aztán mégiscsak így lett. Alaposan egymásba szeretett a két villalakó, és éppen ez okozta, hogy az egyiküknek ki kellett esnie. Most felelevenítjuk nektek Edina legjobb pillanatait!TV + Bulvár--Fehérvári Gábor Alfréd kiesett a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-fehervari-gabor-alfred-kiesett-a-rising-starbol.htmlPeter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. TV + BulvárOrigoÁrpa Attila a VV7-ről: "Jobb lenne, ha nem létezne"http://www.life.hu/bulvar/20150215-arpa-attila-azt-mondja-jobb-lenne-ha-a-valovilag7-nem-letezne.htmlA ValóVilág első szériájának producere ma már teljesen elhatárolódik a valóságshow-tól. Igaz, ezzel már évek óta így van. TV + Bulvár--Mádai Vivien belefogyott az anyaszerepbehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-madai-vivien-belefogyott-az-anyaszerepbe-a-kis-zeno-mellett.htmlEgy kisbaba érkezésével olyan váratlan nehézségekkel találják szembe magukat a szülők, amikre nem voltak felkészülve. Mádai Vivien és párja megtalálták a megoldást, hogy a fáradtság miatt ne essenek egymásnak.TV + BulvárOrigoBetegen vezeti a Rising Star döntőjét Majkahttp://www.life.hu/bulvar/20150215-betegen-vezeti-a-rising-star-dontojet-majka.htmlElkapta az influenzát a Rising Star férfi műsorvezetőjét, Majkát is. A döntőről persze nem hiányozhat, és profi lévén nem is látszik majd rajta semmi. Mi pedig innen kívánunk jobbulást neki. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.