Mi mással is búcsúzhatott volna VV Laci és VV Edina? Hatalmasat szexeltek a párbaj előtt

VV Edina szex VV Laci párbaj veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan is tölthették volna a Valentin-napot és egyben az utolsó közös villabeli napjukat Edina és Laci, ha nem egy jó kis veszekedéssel, majd hancúrral.

Valentin-nap alkalmából játszották le a szerkesztők a két villapár szerelmi életének alakulását, amelyből nem maradhatott ki Laci félrekacsintgatása Zsuzsa felé, és Dórival váltott csókcsatái sem. Ezen persze Edina annyira megsértődött, hogy Lacinak órákig bizonygatnia kellett, megbízhat benne a lány, és szereti.

Mik voltak Edina legjobb aranyköpései?

Összeállításunkból kiderül, melyek voltak szerintünk Edina legjobb pillanatai!

Majd a veszekedést gyorsan popitakaróra cserélték, és megragadták az utolsó alkalmat, hogy a villa falain belül - ahogy Edina mondaná - közösüljenek.

Betegen vezeti a Rising Star döntőjét Majkahttp://www.life.hu/bulvar/20150215-betegen-vezeti-a-rising-star-dontojet-majka.htmlElkapta az influenzát a Rising Star férfi műsorvezetőjét, Majkát is. A döntőről persze nem hiányozhat, és profi lévén nem is látszik majd rajta semmi. Mi pedig innen kívánunk jobbulást neki. TV + BulvárMár nem a csillogásról szól a szépségkirálynő, Kárpári Rebeka életehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-remek-haziasszony-lett-a-kiralynobol-karpati-rebekabol.htmlVisszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.TV + BulvárOrigoMádai Vivien belefogyott az anyaszerepbehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-madai-vivien-belefogyott-az-anyaszerepbe-a-kis-zeno-mellett.htmlEgy kisbaba érkezésével olyan váratlan nehézségekkel találják szembe magukat a szülők, amikre nem voltak felkészülve. Mádai Vivien és párja megtalálták a megoldást, hogy a fáradtság miatt ne essenek egymásnak.TV + BulvárOrigoKommentekben támadták a Rising Star győzteséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyozteset-betamadtak-a-kommentelok.htmlMáris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.TV + BulvárOrigoVV7: Laci tért vissza a villába - Kutyavilág várhat rá mostantól?http://www.life.hu/bulvar/20150215-vv-laci-ment-vissza-a-villaba-a-parbajrol-vv-edina-ellen.htmlOkkersárgára szolizva és egyforma ruhában érkezett a párbajra a szerelmespár. Rögtön Valentin-nap után mérték össze erejüket, a nézők pedig Lacit szeretnék tovább nézni a képernyőn. Egy kicsivel. TV + BulvárSzabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.