Betilthatják a leggings és a fecskenadrág nyilvános viselését?

fashion week tiltás törvény Amerika fecske leggings divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy törvényhozó az amerikai Missoulában szigorítana a törvényeken, és betiltaná a leggings és a fecske úszónadrág viselését nyilvános helyeken. 

David Moore minden olyan ruhadarabot törvénytelennek nyilvánítana, ami megmutat vagy túlságosan sejtet bármilyen intim testrészt. Ennek értelmében a tiltott darabok közé tartozna a fenékre simuló leggings, a fecske fürdőnadrág, és minden olyan ruha, amiből kilátszik vagy átüt a mellbimbó.

Forrás: Thinkstock

De itt még nincs vége! Minden bézs színű, testhezálló ruhadarab viseléséért is előállíthatnák a járókelőket az utcán. Bizony, a testhezálló bézs ruhákért, ugyanis azok nagyon hasonlítanak a bőrszínhez, ezáltal a meztelenséghez.

"A leggings utcán viselését mindenféleképpen megtiltanám. Nem bánnám, ha letartóztatnák az utcán provokatív ruhákat viselőket, mert azt szeretném, ha Montana egy decens állam lenne, ahol az emberek úgy élhetnének, hogy törvények biztosítják a biztonságukat." - mondta Moore.

Két nőt vett feleségül, kettős életet élt a férfi - A Facebook buktatta lehttp://www.life.hu/news/20150216-facebookon-tudta-meg-a-feleseg-hogy-ferje-egy-masik-novel-is-osszehazasodott.htmlMit éreznél, ha meglátnád a férjed legújabb esküvői fotóit – amin éppen ő a vőlegény? Liz Linham pontosan így járt. Az asszony összetört, a csalfa férjre pedig börtön és kártérítés vár.News--Szívszorító! Diétára fogták az orosz állatkertek lakóithttp://www.life.hu/news/20150215-dietara-fogtak-az-orosz-allatkertek-lakoit.htmlA rubel árfolyamának esése miatt megdrágult az eledelek beszerzése, ezért kevesebb ételt kapnak az állatok - közölte az Izvesztija című orosz napilap nyomán az MTI. Több állatot más ország intézményébe kellett költöztetni, mert nem tudják megfelelően ellátni őket. News--Tavasz van! Ezt a szuper időt vártukhttp://www.life.hu/news/20150215-februar-van-meg-csak-de-mintha-tavasz-lenne.htmlNagyon, NAGYON imádtuk ezt a hétvégét. Legalábbis azt, ami az időjárást illeti. News--Ilyen macska nincs is - Ruby imádja a vizethttp://www.life.hu/news/20150215-ruby-macska-nem-fel-a-viztol-imad-uszni.htmlAz köztudott, hogy a macskák gyűlölik a vizet, de mi mégis találtunk egy olyat, aki odavan érte. Irtó édes. NewsOrigoBobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták http://www.life.hu/news/20150213-bobbi-kristina-brown-autobalesetet-szenvedett-nehany-nappal-azelott-hogy-megtalaltak.htmlKét ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. News--Egy hatalmas tonhalat ölelget a totál meztelen Helena Bonham Carterhttp://www.life.hu/news/20150212-helena-bonham-carter-meztelenul-olel-magahoz-egy-hatalmas-tonhalat-egy-jotekonysagi-szervezet.htmlA színésznő nem csupán ruháinak mondott búcsút a jó cél érdekében, hanem halfóbiáját is sikerült leküzdenie.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.