ValóVilág7 - Edina megdöbbent: kiderültek Laci disznóságai

Forrás: RTLKLUB -
ValóVilág7 VV Edina VV Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy kijött a villából, kellemetlen meglepetésben volt része VV Edinának. A lánynak ugyanis fogalma sem volt arról, hogy Lacinak korábban többször is meggyűlt a baja a törvénnyel.

Kiderült, Laci még csak azt sem árulta el neki, hogy korábban, amikor a villából vitték ki tárgyalásra, garázdaság miatt kellett bíróság elé állnia. Arról pedig végképp nem szólt egy szót sem, hogy évekkel ezelőtt felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amikor civil ruhás rendőrökkel verekedett össze.

Forrás: RTLKLUB

"Úristen! Ez micsoda? Ezt el sem hiszem! Laci soha nem beszélt nekem erről, még csak szóba sem került..." - sopánkodott Edina, akinek rosszul esik, hogy a fiú nem avatta be ezekbe. "Bízom benne, hogy amikor kijön, tisztázza majd a helyzetet, és őszintén elmond nekem mindent. Kíváncsi vagyok rá természetesen, de tőle szeretném hallani az igazat, nem mástól"tette hozzá az erdélyi lány a Blikknek.

A ValóVilág legutóbbi kiesője arról is beszélt, hogy még nem találkozott Laci családjával. "Bevallom őszintén, nagyon félek találkozni velük. A párbajon tudom, hogy ott voltak, de utána olyan gyorsan elmentek, hogy alkalmam sem volt köszönni, bemutatkozni. És valójában tartok is a helyzettől. Félek attól, hogyan fogadnak, hiszen láttak engem ittasan, láttak, ahogy Lacival ágyba bújtunk, és elképzelhetőnek tartom, hogy megszégyenülnék előttük" - lamentált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.