Így utazhatsz ingyen Kínába

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
MTVA jelentkezés Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Játékosokat keresnek a tavaly igencsak furcsa végeredménnyel végződött Játék határok nélkül című vetélkedő újabb sorozatának csapatába.

A közmédia 15 év kihagyás után 2014-ben tűzte újra műsorra a népszerű játékos sportversenyt, amely hatalmas sikert aratott a tévénézők körében. A tavalyi vetélkedő végeredménye elég felemásra sikerült, hiszen nálunk a magyar, míg az orosz és a francia tévében az orosz csapat nyert. Az idei megmérettetésre Kínában kerül sor és máris lehet jelentkezni versenyzőnek. Többfordulós válogatáson dől el, hogy kik kerülhetnek be a csapatba. Jeletkezni ide kattintva tudsz:

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A jelentkezés feltételei:
- orvosi igazolás a fizikai alkalmasságról
- folyamatos rendelkezésre állás 2015. április 18. és 2015. május 8. között
- legalább 2015. december 31-ig érvényes útlevél.

Határtalan retró: Újra itt a Játék határok nélkül!http://www.life.hu/bulvar/20141018-a-jatek-hatarok-nelkul-elso-adasaban-szerettunk-nehany-dolgot-nehanyat-pedig-nem.htmlEljött a nagy pillanat, 15 év után újra elindult a Játék határok nélkül! A legnagyobb újítás, hogy már nem csak európai városok, hanem több kontinens országainak csapatai mérik össze erejüket és ügyességüket. Íme, néhány dolog az első adásból, amit szerettünk és amit nem.TV + BulvárJáték határok nélkül: Geszler Dorottya várandósan vezette a műsorthttp://www.life.hu/bulvar/20141014-geszler-dorottya-varandosan-vezette-a-jatek-hatarok-nelkul-cimu-musort-19-evvel-ezelott.htmlAzonnal Geszler Dorottya ikonikus arca jut eszünkbe, ha a Játék határok nélkül című televíziós show-ról van szó, amely 1993 és 1999 között futott a TV1-n. Információink szerint most, hogy az MTVA új évaddal jön, a gyártó stábnak is eszébe jutott Dóri, de végül az MTVA saját arcai közül választott műsorvezetőt.TV + Bulvár--Varga Edit és Harsányi Levente vezetik a Játék határok nélkülthttp://www.life.hu/bulvar/20141008-a-jatek-hatarok-nelkult-varga-edit-es-harsanyi-levente-vezetik-gundel-takacs-gabor-narrator-lesz.htmlOktóber 18-án indul az M1-en a Játék határok nélkül, épp az X-Faktor élő adásaival párhuzamosan. A korábbi műsorvezető-párost, Gundel Takács Gábort és Geszler Dorottyát azonban leváltották, ám Gundi mégsem tűnik el teljesen a műsorból.TV + BulvárOrigoSok a sérülés a Játék határok nélkül itthoni forgatásánhttp://www.life.hu/bulvar/20140522-a-jatek-hatarok-nelkul-magyarorszagi-forgatasan-sok-a-serules.htmlLábtörés, koponyasérülés, bikafelöklelés – egyes hírek szerint ilyen sebesülések is előfordultak a budapesti forgatáson. Az MTVA cáfolja a komoly sérüléseket.TV + Bulvár--Újraindul a Játék határok nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20140429-ujraindul-az-mtv-musoran-a-jatek-hatarok-nelkul-nemzetkozi-vetelkedosorozat.htmlHamarosan újabb részek készülhetnek a Játék határok nélkül című vetélkedőből, hazai gyártásban - tudta meg az Origo.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.