Megszűnhet a Maradj talpon! Mi lesz Gundel Takács Gáborral?

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
televízió Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA pihentetni szeretné a műsort.

,,Jelenleg nincs határozott idejű szerződésünk az MTVA-val, de ez bármikor megváltozhat, hiszen nem ritka, hogy az adott műsor kezdete előtt 1-2 hónappal szólnak. Most A Dal az egyetlen műsor, amit csinálunk. Hozzánk tartozik a Magyarország, szeretlek! is, ezzel kapcsolatban sem tudok azonban bővebbet mondani, ugyanis március közepéig ki kell derülnie, mi lesz a formátum sorsa" - mondta el a Hung-Ister Zrt. vezérigazgatója, Fazekas Csaba a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A napilap megkereste az MTVA-t is, aki a következőket fűzte hozzá a hírekhez: ,,Az MTVA a Maradj talpon! című műsort szüneteltetni fogja, tekintettel arra, hogy a közmédia műsorstruktúrája a jövőben változni fog, és a vetélkedő már kevesebb érdeklődőt vonz játékosként."

A műsorvezető, Gundel Takács Gábor nem titkolja, nagyon szívesen vezeti a vetélkedőt. ,,Számomra nagyon kedves műfaj a vetélkedő, és remélem, a jövőben is lesz alkalmam még ilyet vezetni. További feladataimra koncentrálok. A sportműsorok is közel állnak hozzám, a bécsi Eurovíziós Dalfesztivált is én közvetítem majd, illetve lesz majd újra Játék határok nélkül" – mondta a Blikknek. Az MTVA közleményében pedig azt írta, Gundel Takács Gábor az MTVA egyik legnépszerűbb műsorvezetője, és számtalan feladattal kívánják még őt ellátni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.