Március 1-jén vége a Való Világnak - Nem várt nyertese lesz?

nyertes VV Robin Való Világ 7 VV7 Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább annyi nézőt érdekel, ki nyeri a VV7-et, mint amennyi embert az, mikor lesz már vége a valóságshow-nak. Az egyiket biztosan tudjuk.

Meglehetősen felgyorsultak az események a villában: a keddi adásban eldőlt, hogy VV Laci ismét párbajozni fog, csütörtökön már azt is tudjuk, kivel. A további menetrendet az Origo.hu cikkében olvashatod el, amelyből az is kiderül, mikor lesz vége a ValóVilág 7-nek.

Forrás: RTLKLUB

Az Origo.hu meg is szavaztatta, ki nyerheti meg a hetedik szériát. "Bármilyen sokáig, a fináléban valószínűleg bárki könnyedén kiejti, nagyon csodálkoznánk, ha megnyerné a játékot" - írtuk korábban VV Robinról.

Megnyerheti VV Robin a Való Világ 7-et?

Való Világ: Dani kitálal Edina és Laci kapcsolatárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150204-a-valo-vilag-7-kiesett-jatekosa-vv-edina-es-vv-laci-kapcsolatarol-beszel.htmlA ValóVilág legutóbbi kiesője, Dani csalódottan távozott a játék hetedik helyezettjeként. Kiesése után őszintén nyilatkozott ex-lakótársairól. TV + BulvárKilátástalan VV Edina élete: "Egyetlen forint tartalékom sincsen"http://www.life.hu/bulvar/20150217-a-valovilag7-jatekosa-vv-edina-elete-kilatastalan-nincs-se-penze-se-munkaja.htmlA ValóVilág után a való élet problémáival is szembe kell néznie VV Edinának. Nem csupán Lacitól kellett elszakadnia, hanem megélhetési gondokkal is küzd. TV + BulvárValóVilág7: Vegyes érzelmek - Így fogadták a nézők VV Edina kiesését - "Addig neked szurkoltam, amíg nem feküdtél alá"http://www.life.hu/bulvar/20150216-a-nezok-kommentjei-alapjan-igy-fogadtak-hogy-vv-edina-esett-ki-a-valo-vilagbol.htmlEdina kiesése a ValóVilágból vegyes érzelmeket váltott ki rajongóiból és Laci táborából is. Közösségi oldalaik kommentjeiből szemezgettünk. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.