Fúj! Megvan a VV7 legundorítóbb jelenete - Robin arcon hányta magát

hányás VV Robin sör ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában zajlik a Kontinensek hete a villában, amelyből persze szintén nem maradhat ki az ordenáré mulatozás sem. Igaz, most a szerkesztők adták feladatul az ivászatot a játékosoknak. Hát, már nem is baj, ha lassan véget ér ez a széria is. 

Kitettek magukért a villalakók a sörivó és virslievő versenyen. Addig-addig tömték magukba ez ételt-italt a játékosok, amíg tudták. Szegény Robin még egy kicsit tovább is. Ha eszel, vagy enni szeretnél, vagy nemrég ettél, semmiképpen ne nézd meg az alábbi videót. Sokkoló képkockák következnek:

Tóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.htmlCsalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább.TV + Bulvár--Technikai baki csúszott a Rising Starba - Peter Srámek rajongói bundát kiáltottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-technikai-baki-csuszott-a-rising-starba-peter-sramek-rajongoi-kiakadtak.htmlBundával gyanúsították a Rising Star készítőit Peter Srámek szavazói, de kiderült, nem erről van szó. A TV2 sajtóközleményben tisztázta az ügyet. TV + BulvárOrigoÁrpa Attila a VV7-ről: "Jobb lenne, ha nem létezne"http://www.life.hu/bulvar/20150215-arpa-attila-azt-mondja-jobb-lenne-ha-a-valovilag7-nem-letezne.htmlA ValóVilág első szériájának producere ma már teljesen elhatárolódik a valóságshow-tól. Igaz, ezzel már évek óta így van. TV + Bulvár--Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoPeter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-peter-sramek-a-harmadik-helyen-vegzett-a-rising-starban.htmlFehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért.TV + BulvárOrigoFehérvári Gábor Alfréd kiesett a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-fehervari-gabor-alfred-kiesett-a-rising-starbol.htmlPeter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.