Balázs igazi mintaapuka

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara -
láz Vadon János Morning Show beteg gyermek Sebestyén Balázs influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadolta a vírus a Morning Show stábját. Nem hallani Sebestyén Balázs pimasz nevetését és Vadon Jani szúrós poénjait a Class FM reggeli műsorában, ugyanis míg Jani az ágyat nyomja, Balázs a családját ápolja. 

Míg Janit a láz döntötte le a lábáról, Balázséknál a gyerekek és az anyukájuk, Viki beteg, így Balázs inkább lázat mér és teát főz otthon - igazi mintaférj! A stúdióban egyedül Rákóczi Feri tartja a frontot, és még kérdéses, vajon meddig maradnak távol a műsorvezetők.

Forrás: Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu/© 2013 Schmidt Barbara/Schmidt Barbara

"Jani egész héten nem tudott dolgozni, mert a családjában mindenki beteg, és ő maga is az lett. Balázséknál szintén tombol az influenza, ráadásul újszülött gyermekük ellátása is több feladatot igényel, így végül Balázs úgy döntött, otthon marad a családjával" - mondta Feri a reggeli rádióműsorban.

Furcsa fricska! Majka Dundikává változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150218-majka-rapper-photoshoppal-montazst-keszitett-es-az-arcat-parja-dundika-arcaval-egyesitette.htmlKülönleges fotót készített Majka, aki összephotoshoppolta az arcát párjával, Dundikával. Érdekes elegy keletkezett kettejük turmixából.TV + Bulvár--Igazi kis hercegnő volt kislánykorában Liluhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-ot-evesen-csodaszep-cuki-kis-hercegno-volt-gyermekkori-fotojan.htmlA műsorvezető, közösségi oldalán osztotta meg a cuki kislánykori fotóját, amin 5 évesen csodás ruhában pózol.TV + BulvárOrigoKulcsár Edina házat tervez, egyelőre babaszoba nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-kulcsar-edina-miss-world-masodik-helyezettje-hazat-tervez-de-babaszoba-nelkul.htmlÚjabb feladatot kapott a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina. Leendő otthonát tervezgeti párjával. Az esküvő viszont időhiány miatt még várat magára.TV + BulvárOrigoHoppá! Vad buliban csókolózott Várhegyi Lucas Palmirahttp://www.life.hu/bulvar/20150218-varhegyi-lucas-palmirat-a-tv2-rising-star-gyozteset-lefotoztak-amint-egy-fiuval-csokolozott.htmlA Rising Star győzteséről, Várhegyi Lucas Palmiráról kompromittáló fotó készült, ahogy egy fiú karjaiba veti magát és vadul csókolózik.TV + Bulvár--Újabb pletyka végére került pont Zámbó Jimmy halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-zambo-jimmy-enekes-halalaval-kapcsolatban-ismet-tisztazodott-egy-pletyka-mert-interjut-adott-az.htmlZámbó Jimmy halála után 14 évvel szólalt meg Vágó Imréné, aki tisztázta azokat a pletykákat, miszerint az énekes halálakor még egy személy tartózkodott volna az énekes házában.TV + Bulvár--VV Szandika démoni nővé változott - rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/bulvar/20150218-vv-szandika-a-valovilag-egykori-jatekosa-hatalmas-valtozason-ment-at-fekete-haja-lett-es-bauko-eva.htmlAz egykori szőke plázacica démoni külsőre váltott. VV Szandika VV Éva oldalán pózolt és rá kellett jönnünk, hogy szinte a felismerhetetlenségig megváltozott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.