Gyászol Julia Roberts: elhunyt a Micsoda nő! sztárjának édesanyja

halál Julia Roberts gyász Los Angeles tüdőrák Micsoda nő! kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betty Lou Bredemus éveken át küzdött a rettegett kórral. 80 éves volt.

Elhunyt Julia Roberts édesanyja. A hír szerint, amelyet a People magazin közölt elsőként, Betty Lou Bredemus csütörtök reggel halt meg egy Los Angeles-i klinikán.

Forrás: AFP/Ethan Miller

A négygyerekes édesanya és háromunokás nagymama évek óta küzdött tüdőrákkal, amelyet 2013 novemberében diagnosztizáltak, ám családjának csak hónapokkal később árulta el.

A 47 éves színésznő tavaly februárban veszítette el féltestvérét, Nancy Motest, akivel 37 éves korában túladagolás végzett. A nő által hátrahagyott búcsúleveléről korábban ITT írt a Life.hu.

Julia Roberts is szenvedett zaklatás miatthttp://www.life.hu/csalad/20141022-julia-roberts-szinesznot-zaklattak-az-iskolaban-ami-diakkori-eletere-is-nagy-hatassal-volt.htmlMég a hollywoodi színésznőt, Julia Roberts-et is sokat bántották az iskolában. A színésznő ezt egy iskolai zaklatás ellen küzdő szervezet, a GLSEN díjának átvételekor árulta el.Család--Hatalmas változást okozhat Julia Roberts smink nélküli kampányahttp://www.life.hu/trend/20141223-julia-roberts-lett-a-givenchy-uj-arca-smink-nelkul-es-photoshop-nelkul.htmlSemmi Photoshop, semmi arcfesték, csak a színésznő teljes valójában, tetőtől talpig felöltözve. A divatvilág pedig máris új fordulatról beszél.TrendOrigoJulia Roberts is beszállt a hollywoodi plasztikai műtét-vitábahttp://www.life.hu/trend/20141027-julia-roberts-szineszno-nem-akart-plasztikai-mutetet-amivel-szerinte-a-karrierjet-kockaztatta.htmlJulia Roberts Oscar-díjas színésznő elárulta, nem akart plasztikai műtétet, amivel szerinte a karrierjét kockáztatta. Korábban Renée Zellweger képei kapcsán került a középpontba a téma.Trend--Íme, 5 kedvenc filmes idézetünk Julia Robertstőlhttp://www.life.hu/kult/20141027-julia-roberts-oscar-dijas-szineszno-ma-unnepli-szuletesnapjat-ime-kedvenc-filmes-idezeteink-tole.htmlValószínűleg nincs olyan nő, aki ne látta volna Julia Roberts legalább egy filmjét. Együtt nevettünk, sírtunk, izgultunk vele, irigyeltük a ruháit, a pasijait, a tökéletes megjelenését. Ünnepeljük együtt 47. születésnapját néhány filmes idézettel tőle!KultOrigoAmikor Julia Robertset kiüti a hamvas Cameron Diazhttp://www.life.hu/kult/20140917-eskuvok-es-hazassag-hollywoodi-filmekben-alljon-meg-a-naszmenet-julia-roberts-es-cameron-diaz.htmlAugusztus végén tíz év után végre összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt. A világhírű sztároktól többen is kedvet kaptak, hiszen a napokban volt Gabrielle Union (Az üresfejű) és Jenny McCarthy (Két pasi meg egy kicsi) esküvője is (utóbbi a Zsaruvér sztárjához, Donnie Wahlberghez ment hozzá). Hogy néz ki mindez a filmeken?KultAFPHatalmas változást okozhat Julia Roberts smink nélküli kampányahttp://www.life.hu/trend/20141223-julia-roberts-lett-a-givenchy-uj-arca-smink-nelkul-es-photoshop-nelkul.htmlSemmi Photoshop, semmi arcfesték, csak a színésznő teljes valójában, tetőtől talpig felöltözve. A divatvilág pedig máris új fordulatról beszél.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.