Schwarzenegger titkos találkozóra készül a fővárosban

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
találkozó Arnold Schwarzenegger siker előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén a fővárosba érkezik Arnold Schwarzenegger, akiről nem lehet tudni, hogy hány napot tölt Budapesten. Az viszont kiderült, hogy a szobájában is sportolni fog.

Vasárnap személyesen is lehet majd találkozni Schwarzeneggerrel, aki a Siker napra érkezik a fővárosba. A hírességnek lesz mit mesélnie a sikerről, hisz az életútja rendkívüli. Egy osztrák, Graz melletti kis faluban született, később amerikai testépítőként tett szert világhírre, amit népszerű filmekben sikerült kamatoztatnia: az akciófilmek koronázatlan királya lett. Filmes munkássága elismeréseként a színész több díjat, illetve jelölést kapott. Egyik első filmjéért (Maradj éhen!) elnyerte a legjobb színészi debütálásért járó Golden Globe-díjat.Később a republikánus párt politikusaként az USA Kalifornia államának egykori kormányzója lett. Azt már korábban megtudtuk, hogy testőröket kért és terepjáróval szeretne közlekedni a városban, most viszont újabb érdekességre derült fény. Ő maga foglal el egy lakosztályt, a kísérete egy másikban száll meg. De hogy pontosan mikor és hány éjszakára érkezik egyelőre rejtély, ugyanis ez folyamatosan változik.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

„Scwarzenegger villámlátogatása alatt is szeretne edzeni, de nem a szálloda edzőtermében. Annak ellenére kért sporteszközt a lakosztályába, hogy ott elég keveset fog tartózkodni: egy szobakerékpárt állítunk be neki" - tudtuk meg a szálloda menedzsmentjétől.
Ezen kívül szivarokkal is kedveskednek neki és egy régi ismerőse, egy osztrák testépítő is várni fogja, akivel sok nyarat töltött együtt.
„Előadás után titkos találkája lesz a fővárosban, de hogy kivel és hol, azt mi sem tudjuk" - árulta el a főszervező. Mi viszont sejtjük...

Íme, az elképesztő lista: kiderült, mennyibe kerül a Rising Star döntőseinek koncertjehttp://www.life.hu/bulvar/20150219-felorankent-200-ezerbe-kerul-a-rising-star-nyertesenek-varhegyi-lucas-palmiranak-a-koncertje.htmlAlig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek.TV + Bulvár--Gundel Takács Gábor: "A sportból indultam és úgy érzem, ott is fogom befejezni"http://www.life.hu/bulvar/20150218-gundel-takacs-gabor-a-sportbol-indult-es-ott-fogja-a-palyajat-is-befejezni.htmlNem ez az első eset, hogy Gundel Takács Gábor alól kihúzzák a talajt, azaz a vetélkedőműsort. Az MTVA műsorvezetője nyugalommal kezeli a helyzetet, nem izgul a jövőjéért. Inkább közvetlen munkatársai miatt aggódik.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoAkik sohasem adják fel - Műsorszédelgő lányok az Éden Hotelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-musorszedelgo-lanyok-az-eden-hotelben-apolka-es-bencsik-adrienn-tobb-musorba-is-probalkozott.htmlAz Éden Hotel több olyan fiatal lánynak hozza meg az ismertséget, akik évek óta próbálkoznak kitörni a névtelenségből. Nekik tényleg mindegy, hogy mivel, csak az a fontos, hogy ismertek legyenek. Ha hanggal nem megy, akkor jöhet a testbedobás!TV + BulvárOrigoKulcsár Edina házat tervez, egyelőre babaszoba nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-kulcsar-edina-miss-world-masodik-helyezettje-hazat-tervez-de-babaszoba-nelkul.htmlÚjabb feladatot kapott a világ második legszebb nője, Kulcsár Edina. Leendő otthonát tervezgeti párjával. Az esküvő viszont időhiány miatt még várat magára.TV + BulvárOrigoEláruljuk, mit utál Sarka Kata a férjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-sarka-kata-ezt-utalja-a-ferjeben-hajdu-peterben.htmlSarka Kata csak szuperlatívuszokban beszél szerető férjéről, gyermekei apjáról, Hajdú Péterről. Mégis sikerült kihúzni belőle, mit nem kedvel a párjában.TV + BulvárOrigoRákóczi Feri: "Hibáztam" - Bocsánatot kért a Class FM-től a rádióshttp://www.life.hu/bulvar/20150220-rakoczi-feri-bocsanatot-kert-a-class-fm-tol.htmlMegbánta már Rákóczi Ferenc, hogy főnökei tudta nélkül reklámozott a Class FM műsorában. TV + Bulvár--Tüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.