Ciccoilina utolsó pornódobására készül

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
pornó szex Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 63 éves pornókirálynő utolsó nagy meztelenkedésére készül.

A magyar származású szex-színésznőről nem mondhatnánk, hogy a csúcson hagyja abba. A filmjeiben lehet, de a Blikk legfrissebb hírei szerint a filmiparban mégsem.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nem túl hosszú ugyan a Ciccoilina-ról felröppent hírecske, és részletek sem szivárogtak még ki, hogy milyen irányt vesz majd a pornóalkotás, az eddigi munkásságát tekintve nyilván nem lesz túl szűzies az alakítás.

Egy meg nem nevezett olasz lap szerint azonban a még most is dögös pornódíva kikötötte, hogy csak magas színvonalú filmben óhajt szerepelni. Olyanban, ahol a zene és a történet is elsőrangú.

Ha ez csak egy sokkoló teszt, és a pornó filmipar menedzserei arra voltak kíváncsiak, milyen lesz a fogadtatás.... nos akkor sommás a véleményünk: legyen úgy, ahogy Cicciolina szeretné.

Nézd meg, milyen bájos kislány volt Cicciolina!http://www.life.hu/bulvar/20150106-cicciolina-egykori-pornosztar-ilyen-bajos-kislany-volt.htmlCicciolina, azaz Staller Ilona sosem látott gyermekkori képeket osztott meg magáról közösségi oldalán.TV + BulvárOrigoPamela Anderson melleivel turnézik Cicciolinahttp://www.life.hu/drlife/20140519-cicciolina-uj-szilikonmelleket-kapott-husz-ev-utan-csereltek-az-implantatumot.htmlKerekebb, feljebb is van és nagyobb - nagyjából így foglalható össze, hogyan változott Cicciolina melleinek alakja a már igencsak időszerű plasztikai műtét után.Dr. LifeCicciolina kissé kikerekedetthttp://www.life.hu/bulvar/20130723-cicciolina-staller-ilona-kikerekedett.htmlJó pár kilót felszedett magára Cicciolina, aki az olasz ügyvédtől való szakítás óta kevesebb fizikai aktivitásban vesz részt - tudta meg a Life. hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.