Hajós András párkapcsolat szerelem pszichológia bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lencsevégre kapták, ahogy Hajós András fiatal kedvesével - annak lakásáról - együtt indultak útnak.

A Blikk fotósa kattintotta az eseményt, és a Blikk meg is írta a hírt. Ám nem titok, hogy a zenész évek óta csak baráti kapcsolatot ápol a feleségével.

Valójában a gyerekek és a család iránti szeretet és tisztelet tartja egymás mellett őket, és ezért vállalja András a "kettős életet" is.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Bár az eset mentén interjút adni nem akart, egy nyilatkozatot átküldött a Blikknek, amelynek közlését feltételhez kötötte: csak akkor jelenhet meg, ha annak minden egyes szava hiánytalanul nyilvánosságra kerül.

Mi is hiánytalanul, a nyilatkozat teljes tartalmát közöljük:

Évekkel ezelőtt tudomásul vettem, hogy a munkám miatt az életem egy részét is a nyilvánosság előtt kell élnem. De szeretem én meghúzni a határt. Van két gyerekünk, miattuk élünk évek óta barátságban egymás mellett, egy háztartásban, de már rég nem mint egy férj és egy feleség. Hosszú évek óta nem hazudunk egymásnak szerelmet, így ki kell önöket ábrándítanom, mert nem sikerült semmit leleplezniük. Semmi olyat nem teszek, amiről ne tudnának a gyerekeim, az édesanyjuk, a barátaim vagy a szüleim. De elszámolással és információval csak nekik tartozom. Az olvasókat arra kérem, hogy ne az én magánéletemre pazarolják a feles energiáikat, hanem a saját családjukra. Biztos akad egy beteg rokon, egy ideges kamasz, egy munka nélküli unokatesó, egy magányos nagymama vagy egy szomorú férj, akinek jólesne az érdeklődés. És a legfontosabb: mindenkit szeretettel várok március 16-án a Sportcsarnokban az Enyém a vár, tiéd a bulvár című új lemezem bemutatóján!”

Ahogy az egyik hozzászóló fogalmazott: ügyes kríziskommunikáció, és jó reklám.

Ott a pont!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.