Az Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. 

Ambrus Mercédeszt nemcsak szexi fotóiról ismerhetjük fel, de az R-GO rajongóinak is ismerős lehet. Az 1971-ben született szépség a Világ Ifjúsága és a Füles magazinban tűnt fel, majd egy modellmunka kapcsán ismerkedett meg Szikora Róberttel, akinek a zenekarában három évig táncolt gidaként.

Mikor a fia még kicsi volt, Mercédesz kizárólag külföldön vállalt meztelen fotózásokat, ugyanis nem akarta, hogy Dominik iskolatársai autogramot kérjenek a pucér képeire. Ennek ellenére pornóvideói már akkor bejárták az internetet. A dögös Playboy nyuszit Olaszország számára Riccardo Schicchi fedezte fel, aki Cicciolinát is elindította a pályáján. Mercédesz jelenleg is a Diva Futura ügynökségnél dolgozik, pikáns show-műsorokkal keresi a pénzét. Tavaly decemberben felfedezője, Schicchi halálának második évfordulója alkalmából Firenze mellett lépett fel erotikus show-jával, és egy idei, 2015-ös naptárban is láthatóak a domborulatai. 

Forrás: Playboy

Az Éden Hotelben feltűnő fia, Dominik a pornósztár első házasságából származik. Nem volt tervezett gyerek, születése után édesanyja sokáig egyedül nevelte a nagymama segítségével. A kissrác születése Mercédesz énekesnői karrierjét húzta keresztül.

Itt megnézheted, hogyan pucsít Dominik édesanyja!