Cara Delevingne lenne Robbie Williams eltitkolt testvére? Kísérteties a hasonlóság!

szemöldök modell Robbie Williams hasonlóság Cara Delevingne grimaszolás szem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyanaz a szempár, ugyanaz a szemöldök és ugyanazok a grimaszok – hihetetlen, mennyire hasonlít egymásra a szemöldökkirálynő modell és a népszerű énekes!

Nem is értjük, hogy kerülhette el eddig a figyelmünket, mennyire hasonlít egymásra Cara Delevingne és Robbie Williams.

/1502/Robbi2015223105234

És itt nem csupán az azonos színű szemükre és a hasonlóan bozontos szemöldökükre gondolunk, hanem a grimaszolásaikra is, mint például múlt héten a londoni divathét egyik show-ján – a képért kattints ide.

Sztárok, akik akár egymás testvérei is lehetnének

A Wall Street farkasából megismert Margot Robbie-nak is megvan a maga hasonmása, ahogyan Scarlett Johanssonnak is - a Life.hu ITT gyűjtötte össze, kik azok a hírességek, akik akár egymás ikertestvérei is lehetnének.

A 22 éves modell, aki legutóbb Kendall Jennerrel keveredett forró kalandba az egyik magazin címlapján, korábban már bevallotta, mennyire szereti magára vállalni a bohóc szerepét. Mint tudjuk, a 41 éves énekes sem veti meg a bolondozást, mi pedig már alig várjuk, hogy nyáron láthassuk, hogyan teszi mindezt a Sziget fesztivál színpadán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.