"Jobb lett volna, ha a disznót költöztetik vissza, mint Lacit" - VV Fanni rajongói kiakadtak

Való Világ 7 VV7 Való Világ párbaj VV Fanni kiesés kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha a nézőknek egy bunkó kell, örüljenek, hogy Laci ment vissza!" - háborognak a nézők VV Fanni váratlan kiesése miatt. A kommentekből szemezgettünk. 

Fanni rajongói egyáltalán nem értik, miért az egyik legszínesebb egyéniség nem jutott a finalisták közé. Sokan azt remélik, őt is műsorvezetőként láthatják viszont hamarosan, mint Évát és Aureliót. - "Te vezeted majd a következő BeleValót, mert te vagy a legjobb, és beszélni is tudsz!" -lelkesíti egy rajongó a kiesőt. Természetesen, ahogy Edina rajongói Laciért, úgy Fanni rajongói Dennisért fognak össze, hogy megnyerhesse a főnyereményt.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Hajráááá mostantól Dennis!!! Hadd szexeljenek luxus ágyon is, Dennisnek kell megkapni a lakást!" -írják abban bízva, hogy a pár a villán kívül is együtt marad.

"Gyűlöllek, Laci, te féreg!" - borult ki az egyik szurkoló Fanni rajongói oldalán.

"Jobb lett volna, ha inkább visszaköltöztetik a disznót, mint ezt a Lacit. Hiányzol máris, Tündérfalvi!"

"Most már semmi értelme a VV7-nek..."

"Egyik kutya, másik eb, mindkettő csak színészkedik. Jobb lett volna, ha kiesnek, de ha már választani kell, inkább Fanni maradhatott volna."

Bye-bye, Szűzpöcök!

Emlékezz vissza Szűzpöcök Fanni legjobb pillanataira aranyköpéseivel!

Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--Párbaj nélkül nyerheti a versenyt VV Dóri? - Elképesztő, hogy eddig eljutotthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-vv-dori-a-valo-vilag-jatekosa-parbaj-nelkul-jutott-a-legjobb-otbe.htmlFanni kiesésével Dóri maradt az egyetlen női játékos a VV7 utolsó hetén. A szőkeséget egyetlen párbajra sem küldték ellenfelei, a nézők pedig találgatnak, vajon ennyire erős ellenfélnek tartják-e a többiek, vagy szimplán csak nem túl izgalmas személyiségével jutott idáig? TV + Bulvár--Young Stars és V-Red: elkészültek a ValóVilág7 játékosainak videoklipjeihttp://www.life.hu/bulvar/20150216-gaspar-laci-es-young-g-videoklipet-forgatott-a-vv7-jatekosaival-edina-kiesese-utan-megneztek.htmlA villalakók megnézhették a videoklipjeiket, amiket Young G és Gáspár Laci segítségével forgattak. A boldogság nem volt felhőtlen, bár a klipeknek örültek, mégis volt bőven sírás-rívás.TV + BulvárMellbimbóból sosem elég? A világsztárnak négy is van belőlehttp://www.life.hu/bulvar/20150217-karolina-kurkovanak-nincs-koldoke-kate-hudsonnak-hat-labujja-van.htmlAkármilyen tökéletesnek tűnnek elsőre, a hírességeknek is vannak olyan testrészeik, amit legszívesebben elrejtenének. Tudtad például, hogy az egyik leghíresebb szupermodell köldöke csak a Photoshopnak köszönhető? TV + Bulvár--ValóVilág7: Vegyes érzelmek - Így fogadták a nézők VV Edina kiesését - "Addig neked szurkoltam, amíg nem feküdtél alá"http://www.life.hu/bulvar/20150216-a-nezok-kommentjei-alapjan-igy-fogadtak-hogy-vv-edina-esett-ki-a-valo-vilagbol.htmlEdina kiesése a ValóVilágból vegyes érzelmeket váltott ki rajongóiból és Laci táborából is. Közösségi oldalaik kommentjeiből szemezgettünk. TV + BulvárÍzes beszédű lány vagy mocsok macsó? Ki nyerheti meg a VV7 párbaját?http://www.life.hu/bulvar/20150213-ki-nyerheti-meg-a-valo-vilag-parbajat-a-szerelmesparbol-edina-vagy-laci.htmlRohamtempóban közeledik a párbaj, aminek akármi is lesz a vége, egész biztos, hogy a szerelmespár egyik fele a villa falain kívül tér vissza normális életébe. De vajon kinek van nagyobb esélye erre?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.