Először együtt az Ének iskolája új zsűrije - Ördög Nóra erősíti a csapatot

Fotó: TV2 -
zsűritag Ördög Nóra Ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel a Facebook oldalán posztolt egy fotót, amin az Ének iskolája zsűricsapata ismerkedik egymással és a feladattal.

A fotón középen Ördög Nóri mosolyog, vagyis igaznak bizonyultak a híresztelések, Nóri is lehetőséget kapott a műsorban. Korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóri vezeti majd az Ének iskoláját. A hír igaznak bizonyult.

Ördög Nóra Csókok éjszakája a Rising Starban - szenvedélyes férfiak és nők egymással, mindenki mindenkivel Fotó: TV2

Íme a fotó, ami alá Caramel csupán ennyit írt:

"Megismerkedtem ma a stúdióval,és a többiekkel:)
Hamarosan elkezdjük a munkát és az új tanévet!"

Úgy legyen!

Ördög Nóra bevállalta! Majkával rappeli a Belehalok című slágert!http://www.life.hu/bulvar/20150201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-elott-rappelte-a-belehalok-slagert.htmlNóra és Majka bevállalósan indították február első Rising Star-ját. A műsorvezetőpáros a duettnap alkalmából együtt rappelte Majka slágerét. TV + Bulvár--Mesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedikhttp://www.life.hu/bulvar/20150114-a-tv2-nagyobb-showmusorait-ordog-nora-vezeti-liptai-claudiat-mellozi-a-csatorna.htmlKét dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra kiütötte a nyeregből Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150113-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-kiutotte-a-nyeregbol-liptai-caludiat-aki-musor-nelkul-maradt-a.htmlÚgy tűnik, hogy a TV2 vezető arca Ördög Nóra lett, így Liptai Claudia egyre jobban háttérbe került, sőt tavasztól nagyszabású show nélkül marad. Legalábbis egy ideig...TV + Bulvár--Friderikusz helyett Ördög Nóra vezeti Az ének iskoláját - A zsűri is változikhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-ordog-nora-lesz-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-caramel-pedig-zsuritag-kiraly-viktor-helyett.htmlTöbb csere is lesz a tavasszal induló Az ének iskolájában. Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóra vezeti a műsort, a zsűriben pedig Caramel értékeli a gyerekeket Király Viktor helyett.TV + Bulvár--Eltorzult fejjel kampányol Ördög Nóra és Majka a Rising Star melletthttp://www.life.hu/bulvar/20150111-majka-es-ordog-nora-grimaszolnak-a-rising-star-adasa-elott.htmlA TV2 nagyágyúi mindent bevetnek, hogy a nézők a Rising Star esti adását válasszák a tévéből. Még az eltorzult fej sem akadály.TV + Bulvár--Hatalmas bejelentést tett Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-ordog-nora-a-mokkaban-bejelentette-hogy-a-rising-star-szabalya-valtozik-a-fal-75-szazalektol.htmlÖrdög Nóra műsorvezető és Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője jelentette be a Rising Star szabályának változását a péntek reggeli Mokkában.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.