Párbaj nélkül nyerheti a versenyt VV Dóri? - Elképesztő, hogy eddig eljutott

Forrás: RTLKLUB -
Való Világ 7 VV7 Való Világ VV Dóri playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fanni kiesésével Dóri maradt az egyetlen női játékos a VV7 utolsó hetén. A szőkeséget egyetlen párbajra sem küldték ellenfelei, a nézők pedig találgatnak, vajon ennyire erős ellenfélnek tartják-e a többiek, vagy szimplán csak nem túl izgalmas személyiségével jutott idáig? 

A playmate múlt

A legnagyobb facebookos rajongótábort még mindig Dóri tudhatja magáénak, hiszen ő az egyetlen játékos, aki villaléte előtt is ismert volt. (Na jó, csak ha nem számoljuk bele Dennis rapper karrierjét...) A magazinoknak többször is levetkőző Dóra akár a játékot is megnyerheti, ha minden követője rá szavaz a fináléban. Persze, jogos kérdés, hogy igazságos-e párbaj nélkül eljutni a célig.

A meztelenkedés és bevállalósság

A BeleValó meztelen videós összevágásaiban nap mint nap szerepelt a plasztiktestű modell, aki már az első naptól kezdve előszeretettel mutogatta sebészek által összeszerelt idomait. Ráadásul nem utasította vissza a testiséget Lacival a játék kezdetén, egy-két lánnyal is elcsattant pár csók, Fannival erotikus masszázzsal kényeztették egymást. Robinnal pedig szerelmi szál is szövődött, de még az elején vége szakadt a románcnak. Még Gáspár Lacira is rányomult a szőkeség egy alkoholmámoros estén, de a zenész hárította a közeledését.

Forrás: RTLKLUB

Konfliktuskerülés

Komolyabb vitába senkivel nem keveredett a játék alatt a lány. Bár Fannival villabarátnők lettek az első néhány hétben, a boglyaska kiesése előtti napokban szabályosan ellenségekké váltak. Lacival a műsor elején lezavart flört után gyűlölködésbe kezdtek, majd semlegessé változott a kapcsolat. Legközelebb Dennishez és Robinhoz került a playmate, a többiektől összesen néhány jelet zsebelt be a kiválasztások alatt, senki nem akarta párbajozni küldeni. Talán ennyire erősnek tartották, vagy csak meghúzódott?

Háttérbe húzódás

Bátran állíthatjuk, hogy meztelen testén kívül sok mindent nem mutatott meg Dóri a nézőknek. Egy-egy ittas pillanatban egészen szórakoztatóvá vált a lány, de ezen kívül sok érzelmet nem váltott ki senkiből. A VV5 Csabája, akit lakótársai egész egyszerűen csak tujának hívtak unalmassága miatt szintén gyakorlatilag nulla tevékenységgel a második helyig jutott, illetve az első széria győztesére, Szabolcsra sem azért emlékszünk, mert annyit tett volna hozzá a hétköznap estékhez. Ez kell a nézőknek?

Fanni esett ki a vasárnapi párbajon

Sokan meglepődtek, hogy vasárnap VV Fanni hagyta el a villát. Íme, néhány aranyköpése!

Megnyerheti Dóri a VV-t?

Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBD. Tóth Kriszta: "Nem akartam mozgalmat indítani"http://www.life.hu/bulvar/20150221-d-toth-kriszta-nem-akart-mozgalmat-inditani-onmaga-fozozasaval.htmlD. Tóth Kriszta szerencsére nem járt úgy, mint utolsó regényének főhősnője, aki belenézett a fürdőszobatükörbe és kiborult a látottaktól. Az írónő negyvenévesen is jól érzi magát a bőrében, és a születésnapján különös kísérletbe kezdett.TV + BulvárOrigoBaki A Dal élő adásában - Wolf Kati hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150222-baki-a-dal-elo-adasaban-wolf-kati-hibazott.htmlElfelejtette elkezdeni dalát Wolf Kati. A középdöntő továbbjutója az MTVA kamerái előtt elmondta, mi történt. TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--VV Fanni összeomlott - Mi lesz a párbajon?http://www.life.hu/bulvar/20150221-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-vv-lacival-megy-parbajozni.htmlBár Fanni folyamatosan hangoztatta, hogy biztosan ő mérkőzik meg legközelebb Lacival (és így is lesz), azon azért ledöbbent, hogy csak Dennis állt mellé. TV + Bulvár--Tatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél"http://www.life.hu/bulvar/20150220-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-elarulta-hogy-izgalmas-feladatok-varnak-ra-a-koztevenel.htmlA Dal minden idejét lefoglalja Tatár Csillának, de ő egy percig sem bánja, mert élete jelenlegi szakaszában az álmai válnak valóra. Az ország egyik legnagyobb zenés show-jának háziasszonyával zenéről, kikapcsolódásról és a rá váró feladatokról beszélgettünk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.