Négy nappal balesete után elhunyt Ben Woolf, az Amerikai Horror Story 34 éves sztárja

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
halál stroke Ben Woolf Amerikai Horror Story autó kórház fejsérülés visszapillantó-tükör esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudtak segíteni az Amerikai Horror Storyból megismert színészen, akit múlt hét csütörtökön szállítottak kórházba súlyos fejsérülése miatt.

Ben Woolf múlt héten szenvedett súlyos sérülést, amikor beütötte a fejét egy autó visszapillantó tükrébe, majd elesett. A rendőrség vizsgálatai szerint nem történt bűncselekmény, az Amerikai Horror Story sztárja a feltételezések szerint az esés közben üthette meg rossz helyen a fejét - írja a DailyMail.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A mindössze 132 centiméter magas színész egy Los Angeles-i klinika, a Cedars-Sinai Medical Center intenzív osztályára került, ám nem tudtak rajta segíteni: sajtószóvivője hétfőn erősítette meg a szomorú hírt, miszerint Woolf négy nappal a baleset után meghalt stroke következtében. 34 éves volt.

Tízpercenként alakul ki stroke, mégis későn ismerik fel

A stroke, az agyi infarktus - vagy más néven szélütés - a felelős minden harmadik halálesetért, ez a harmadik leggyakoribb halálok szerte a világon. Hazánkban tavaly 18 ezer ember hunyt el agyérbetegség következtében, és negyedmillióra tehető azoknak a száma, akik elszenvedték a stroke-ot, de életben maradtak. A stroke-kal a Life.hu korábban már foglalkozott. Cikkünket itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.