Tipi-tapi az Oscar-gálán: így markolta meg Jennifer Aniston fenekét Reese Witherpsoon

Forrás: AFP -
fogás popsi Reese Witherspoon fenék Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs díjátadó fenékfogás nélkül! Ezúttal a Jóbarátok színésznőjét viccelte meg kolléganője.

Nemrég még Jennifer Aniston volt az, aki nem bírt ellenállni Kate Hudson estélyibe öltöztetett hátsójának – erről bővebben ITT olvahatsz. Most pedig pont a 46 éves színésznő volt az, aki popsimarkolást kapott az Oscar-gála kellős közepén.

Forrás: AFP
Bréking! Katalin hercegnő haja őszül http://www.life.hu/trend/20150219-katalin-hercegno-haja-oszul.html A várandós hercegnő a hírek szerint minden olyan szépségápolási rutinjával felhagyott, amely bármilyen módon károsíthatja a magzatot. A jelek szerint a hajfestést is száműzte egy időre. Trend -- A leghíresebb Oscar-győztes családok http://www.life.hu/csalad/20150212-a-leghiresebb-oscar-gyoztes-csaladok-a-tortenelembe.html Íme, négy, Oscar-díjjal is elismert híres családot mutatunk be, melyek közül kettő is három generációra visszamenőleg büszkélkedhet a becses díjjal. Család -- Patricia Arquette Oscar-beszéde tartja lázban most a világot http://www.life.hu/news/20150223-patricia-arquette-szineszno-oscar-dijatadon-mondott-beszede-tartja-most-lazban-a-vilagot.html A Sráckor színésznője az őt megillető Oscar-díj átvételekor használta ki az alkalmat és szólalt fel a nők jogaiért és igazságos bérezéséért. Arquette beszédét most a filmes gála történetének legfontosabb pillanatai között emlegetik. News -- Te vagy az, Karlie? Felismerhetetlen lett a szupermodell http://www.life.hu/trend/20150224-karlie-kloss-felismerhetetlen-lett-a-v-magazin-fotosorozataban-es-otthagyja-a-victorias-secretet.html Így még sosem láttuk Karlie Klosst: a Victoria's Secret modell a V magazin kedvéért váltott drámai stílusra. Trend Origo Ez most nem jött össze, Jaime King! Íme, a világ legcsúnyább kismamaruhája http://www.life.hu/trend/20150223-jaime-king-oscar-dijatado-utani-partin-viselt-ruhaja-lett-a-legrosszabb-kismamaruha.html Előrebocsátanánk: a Pearl Harbor színésznője gyönyörű, és soha nem is volt szebb. A második gyermekét váró sztár Oscar-partira szánt ruháját azonban nem értjük. Trend -- Piros rúzs a karikás szemek ellen – Tényleg működik? http://www.life.hu/trend/20150219-a-karikas-szemek-hatasos-ellenszere-a-piros-ruzs-szepsegtrukk.html Egy szépségblogger szerint ennél hatásosabb módszer nem létezik a tekintetet elcsúfító sötét karikák ellen. Mi pedig már alig várjuk, hogy otthon is kipróbálhassuk a módszerét. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.