Tavaszi időjárás melengeti a hőérzetünket a héten

Forrás: Thinkstock -
eső tavasz hétvége időjárás hőérzet hőmérő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A borongós téli idő csak a látszat, a hőmérséklet jóval felette lesz a februárban megszokottnál.

Február utolsó hetében beköszönt a tavasz. Akár 15 fok is lehet a héten, ha előbukkan a Nap. Hétvégén már tavaszi időben tehetünk nagy sétát, vagy válogathatunk a szabadtéri programok között.

Forrás: Thinkstock

Pénteken felszakadozik a felhőzet és csak keleten várható kisebb eső. Vasárnap pedig 10 fok fölé mehet a hőmérő mutatója és a napsütésben sokkal melegebbnek érezhetjük az időjárást.

Kiderült mi okozta Fernando Alonso balesetéthttp://www.life.hu/news/20150224-fernando-alonso-ketszeres-forma1-vilagbajnok-balesetenek-az-oka-kiderult-a-mclaren-hivatalos.htmlA kétszeres világbajnok vasárnapi balesete óta, mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett, és miért csapódott a falnak Alonso autója. A McLaren hivatalos közleményt adott ki, amiben közölték a baleset okát.News--Négy nappal balesete után elhunyt Ben Woolf, az Amerikai Horror Story 34 éves sztárjahttp://www.life.hu/news/20150224-ben-woolf-az-amerikai-horror-story-szinesze-elhunyt-stroke-kovetkezteben.htmlNem tudtak segíteni az Amerikai Horror Storyból megismert színészén, akit múlt hét csütörtökön szállítottak kórházba súlyos fejsérülése miatt.News--Négy nappal balesete után elhunyt Ben Woolf, az Amerikai Horror Story 34 éves sztárjahttp://www.life.hu/news/20150224-ben-woolf-az-amerikai-horror-story-szinesze-elhunyt-stroke-kovetkezteben.htmlNem tudtak segíteni az Amerikai Horror Storyból megismert színészén, akit múlt hét csütörtökön szállítottak kórházba súlyos fejsérülése miatt.News--Patricia Arquette Oscar-beszéde tartja lázban most a világothttp://www.life.hu/news/20150223-patricia-arquette-szineszno-oscar-dijatadon-mondott-beszede-tartja-most-lazban-a-vilagot.htmlA Sráckor színésznője az őt megillető Oscar-díj átvételekor használta ki az alkalmat és szólalt fel a nők jogaiért és igazságos bérezéséért. Arquette beszédét most a filmes gála történetének legfontosabb pillanatai között emlegetik.News--Cano Cristales, a folyékony szivárvány – Íme, a világ leggyönyörűbb folyójahttp://www.life.hu/news/20150224-cano-cristales-a-vilag-leggyonyorubb-es-legszinesebb-folyoja.htmlNem mindennapi látványt nyújt a Kolumbiában található Cano Cristales nevű folyó, amely a szó legszorosabb értelmében a szivárvány minden árnyalatában pompázik.NewsOrigoLeterítették az Oscar-gála vörös szőnyegét – Nézz be a kulisszák mögé!http://www.life.hu/news/20150219-zajlanak-az-elokeszuletek-az-oscar-dijatadora.htmlNem csupán a filmes szakma, az egész világ lázban ég a február 22-i Oscar-gála miatt. Az előkészületek már zajlanak, hogy minden a legnagyobb rendben menjen az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díjátadóján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.