Tóth Andit egy ismert zenész karolta fel

Forrás: Facebook/Tóth Szabi -
X-Faktor Sugarloaf mentor Tóth Tibi apa Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sugarloaf oszlopos tagja, Tóth Szabi karolta fel az X-Faktor győztesét. Andi bevallotta: egyelőre Szabi az egyetlen férfi az életében.

A két Tóth tulajdonnevük alapján akár rokonok is lehetnének, az élet pedig adta a lehetőséget, hogy Tóth Szabi a 16 éves X-Faktor -yőztes Tóth Andi pótapukája lett – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Tóth Szabi

„Szabi az egyetlen férfi az életemben. A zene és ő az, aki jelenleg megdobogtatja a szívem" – nevetett Andi, akinek első videoklipjénél Szabi mentorkodott.

„Tizenegy órán át forgattunk, ami nagyon fárasztó volt, de Szabi végig mellettem volt" – mondta csillogó szemekkel Andi, akinek hatalmas támaszt jelent, hogy egy profi szakmabeli áll mögötte, és figyeli minden mozdulatát. „Ez egy animációs klip, amiben az egyetlen hús-vér személy Andi" – vette át a szót Szabi, aki boldog házasságban él, és egyáltalán nem fél attól, hogy összehozzák őt Andival.

„Nagyon szeretem Andit. Hatalmas teherbírású tehetség, akivel jó együtt dolgozni, de kizárólag szakmai szempontból van közöm hozzá, hiszen a lányom lehetne" – magyarázta a zenész.

Ilyen menyasszony lenne Tóth Andi

Az énekesnő a közösségi oldalán osztotta meg azt a fotót, amin menyasszonyi ruhában pompázik. A képen Andi igazi nő, nyoma sincs annak, hogy 16 éves kislány még.

Forrás: Instagram/Tóth Andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.