VV Fanni: "Inkább sütök húspogácsát a gyorsétteremben, mint pornózom!"

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
pornó szerelem VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni a villán kívül sok mindennel szembesült, például azzal, hogy villaszerelme a múltját illetően nem volt hozzá őszinte. Gyorsinterjú a villa legmegosztóbb kiesőjével. 

Hogy telnek a napjaid, mióta „szabad” vagy?

Mióta kijöttem, az első éjszakám megviselt, sokat sírtam, nem aludtam szinte semmit. Végig Dennisre gondoltam. A második nap pörgősen telt, a harmadik napon már sikerült elfogadnom, hogy kiestem, ráadásul egy olyan negatív személy ellen, mint Laci. Igyekszem a történteket feldolgozni.

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Hazaköltöztél?

Igen, most otthon lakom a szüleimmel. A kiskutyámmal összebújva aludtam. Jó otthon lenni a családommal, anyukám a kedvencemmel várt, rántott hússal és salátával.

Hogyan tovább?

Először a lelkemet szeretném rendbe tenni. Ez a játék volt az életem, a kiesés megviselt. A továbbiakban a médiában szeretnék elhelyezkedni. Ehhez tudom, hogy szakirányú iskolát kell elvégeznem, ez a célom.

Dennist ugyanolyan érzésekkel várod, mint ahogy a villában hagytad?

Igen, bármennyire is negatív a megítélése innen kintről. Ez nem érdekel. Szükséges, hogy megbeszéljük a dolgainkat, és a kislányával is rendbe kell tennie a dolgokat. Amikor Dennis bejött a villába elmondta, hogy élő adásban dobta ki a barátnőjét, de az előzményekről és sok másról is hallgatott. Amit viszont olvastam róla, amit a volt barátnő nyilatkozott, ledöbbentett. Eddig csak az ő álláspontját ismertem, most, hogy a másik félét is, úgy érzem, van miről beszélni. Kissé megingatott, pedig bíztam Dennisben. Mivel nem álltunk annyira közel egymáshoz, mint egy igazi pár, nem volt elvárható, hogy mindent bevalljon. De több információt vártam volna tőle.

Összeköltöztök?

Fogalmam sincs, hogy mi fog történni a való életben. Nem ez az elsődleges célunk, inkább fel szeretnék építeni vele egy kapcsolatot. Ez nem az öszeköltözéssel kezdődik, hanem a klasszikus randikkal. Leginkább erre vágyom.

Kértél valakitől bocsánatot a viselkedésed miatt?

Anyukámtól és apukámtól, hogy szégyent hoztam rájuk a szexuális életem miatt. De szerintem az előző széria szereplői sokkal többet szexeltek. Azt sajnálom, hogy anyukám aggódott miattam és sokat bántották.

Fotó:Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Szerinted kit lehet kurvának nevezni?

Csak azt, aki pénzért vállalja a szexet, aki pénzért szolgáltat. Aki több százezer néző előtt szenvedélyből szexel, az nem kurva. Én nem érzem magam kurvának, mert az egész ország látta, hogy a szerelmemmel szexelek. Én nem vagyok kurva, sem pornószínésznő. Edinát ittas állapotban lekurváztam, és nem is kértem bocsánatot tőle.

Szexelnél pénzért?

Inkább mosogatnék egy gyorsétteremben 12 órát, mint pornófilmeznék. Ez nem csak feltételezés, dolgoztam már egy bevásárlóközpont gyorséttermében. Ebből is látszik, hogy nem vagyok elkényeztetve. De nincs annyi pénz, amennyiért pornóznék.

Szoliban voltál?

Nem volt időm elmenni, ráadásul anyukámnak megígértem, hogy nem fogok, mert bőrrákos leszek. Persze tudtam, hogy bőrrákot okozhat, de annyi boldogsághormont szabadított fel bennem, amit a férfiaktól sohasem kaptam meg. Heti egyszer-kétszer fogok csak befeküdni.

A védjegyeddé vált hajadtól milyen körülmények között válnál meg?

Semmi pénzért nem vágatnám le rövidre, de ha segíteni tudnék vele valakin, akkor örömmel vágatnék belőle valamennyit. De kopaszon nem fogtok látni!

"Jobb lett volna, ha a disznót költöztetik vissza, mint Lacit" - VV Fanni rajongói kiakadtakhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ezt-gondoljak-a-kommentelok-vv-fanni-kieseserol.html"Ha a nézőknek egy bunkó kell, örüljenek, hogy Laci ment vissza!" - háborognak a nézők VV Fanni váratlan kiesése miatt. A kommentekből szemezgettünk. TV + BulvárElőször szólalt meg adásban VV Fanni édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150222-vv-fanni-a-valovilag7-jatekosanak-edesanyja-lany-amellett-kampanyolt-a-belevaloban.htmlHááááát... Eddig a legnagyobb jóindulattal sem mondhattuk azt, hogy Fanni anyukája örült lánya villaéletének. Most azonban kijelentette, reméli, gyermeke tér vissza a párbajról. Igaz, ennél jobban már nem járathatja le pedagógus édesanyját a káromkodós sexmachine. TV + BulvárRTLKLUBJön! Jön! Jön! - PÁRBAJ - VV Fanni vagy VV Laci térjen vissza a villába?http://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekosai-vv-laci-es-vv-fanni-parbajozik-vasarnap-este.htmlVasárnap este a ValóVilág7 egyik legizgalmasabb párbajának lehetünk tanúi. Mi például meg sem tudjuk tippelni, ki esik ma ki a játékból. TV + BulvárOrigoÚjra akcióban a villanyulak - A jakuzziban békítette ki a betegesen féltékeny VV Fannit VV Dennishttp://www.life.hu/bulvar/20150212-vv-fanni-es-vv-dennis-a-jacuzziban-szexeltek-veszekedes-utan.htmlFanni rettentően kiborult, hogy Dennis megemlítette, milyen jó csajok vannak a Maroon 5 zenekar egyik klipjében. A villa boglyaskája szerint nagyon tiszteletlen dolog volt ez Dennistől, elfelejtve azt, hogy ő pedig az énekes kinézetéért lelkesedett. De, ugye, amit szabad Jupiternek... Ja, és egyébként korábban még le is köpte villapasiját.TV + BulvárVV Fanni: "Dóri, én téged bármikor megujjaználak!"http://www.life.hu/bulvar/20150204-vv-fanni-a-valo-vilag-7-jatekosa-maszturbalasra-biztatja-vv-dorit.html"Én nyögtem volna, de nem adott a lehetőség" - mondta Edina az egymásba gabalyodott Dennisnek és Fanninak szomorúan. Mire a nagyhajú csak annyit mondott, "Ha nem kapsz szexet, maszturbálj". TV + BulvárVV Fanninak kangörcse van - Így maszturbál a villa boglyasfejűjehttp://www.life.hu/bulvar/20150128-a-valovilag7-jatekosa-vv-fanni-azt-mondta-kangorcse-van.htmlIgen. Kangörcse. Nem mi hallottunk rosszul. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.