Sebestyén Balázs: „Soha nem akarom, hogy egy kalap alá vegyenek Berkivel"

Forrás: RTL Klub -
TV2 Vadon Jani Morning Show Class FM Rákóczi Feri Éden Hotel Sebestyén Balázs Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show kedd reggeli adásában a műsorvezetők kifakadtak Berki Krisztiánra és felváltva cikizték az Éden Hotel műsorvezetőjét.

A csípős nyelvű műsorvezetők ismét nem rejtették véka alá a véleményüket. Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani kibeszélték Berki Krisztiánt, aki szerintük borzalmas teljesítményt nyújtott az Éden Hotelben és az azt követő Éden Éjjel műsorában – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

„Beni már most összefüggőbben beszél, mint jó néhány szereplő" – élcelődött Balázs öt és fél éves kisfiára utalva, de a legjobban akkor lendült bele a savazásba, amikor az Éden Hotel és utána a SuperTV2-n kezdődő Éden Éjjel műsorvezetése került terítékre. „Azt a suttyóságot! Úristen! Soha nem akarom, hogy egy lapon említsenek Berkivel és Pamelával" – szögezte le Balázs hazánk leghallgatottabb reggeli műsorában, és furcsállta, hogy a TV2 kommunikációs alapképzés nélküli valóságshow-szereplőkre bízza a műsorvezetést.

Berki Krisztián a tőle megszokott gizdasággal reagált a történtekre. „Nagy örömmel köszöntöm nézőink között Sebestyén Balázst. Megtisztelő, hogy többször megemlíti az Éden Hotelt a műsorában. Úgy tűnik, nem kell ceruzaelemet venni a távirányítójába, mert beragadt a gomb a TV2-n. Annyira előttem van vizuálisan a kép, ahogy Viktóriával este minket néznek, az pedig külön megtisztelő, hogy a lefekvés előtti utolsó és az ébredés utáni első gondolata is én vagyok. De ne izguljon, ma este sem marad Berki nélkül, csak ma nem Hódival, hanem Cinthyával leszek élő adásban az Éden Éjjelben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.