Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történt

Forrás: Instagram/mirjanapuhar -
gyilkosság topmodell Mirjana Puharra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.

A modell még csak nemrég költözött össze kedvesével és annak legjobb barátjával. A gyilkosság a fiú otthonában történt. Állítólag egy ismerősük talált rá holtan a párra, a harmadik áldozatot ő nem látta a házban, rengeteg pénzt szétszórva annál inkább.

Forrás: Instagram/mirjanapuhar

A 19 éves Mirjana tavaly szerepelt az Amerika következő topmodellje cimű tévéműsorban, 10 epizódban láthatták a nézők. A rendőrség információi szerint a pár ismerhette a gyilkosokat, és állítólag egy drogügylet miatt történt a tragédia.

A TMZ információi szerint a történtek után nem sokkal letartóztatták a 19 éves Emannuel Jesus Rangert, akit egy pár nappal ezelőtti lövöldözéssel is gyanúsítanak. Azt még nem tudni biztosan, hogy a két történetnek van-e köze egymáshoz, a rendőrség mindenesetre nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

Csillámporrá változtak a testnedvekhttp://www.life.hu/news/20150225-vert-konnyet-hanyast-helyettesit-fotoin-a-muvesz.htmlA női szépséget akarta bemutatni Hannah Altman, a 19 éves egyetemista And Everything Nice című fotósorozatával, amelyben a testnedveket csillámporral helyettesítette. News--Cukiság! Bagolybár nyílik Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150225-bagoly-bar-nyilik-londonban-nehany-napra.htmlA macskás kávézók ideje lejárt, itt a bagolybár. Legalábbis néhány napra. NewsThinkstockKitiltották Chris Brownt Kanadából – Elmaradnak a koncertjeihttp://www.life.hu/news/20150225-chris-brown-rappert-a-kanadai-hatosagok-kitiltottak-az-orszagbol-emiatt-elmaradnak-koncertjei.htmlA rapper Twitteren osztotta meg a rajongóival a hírt, miszerint a kanadai hatóságok nem engedték, hogy átlépje az ország határait.News--Tipi-tapi az Oscar-gálán: így markolta meg Jennifer Aniston fenekét Reese Witherpsoonhttp://www.life.hu/news/20150224-reese-witherspoon-megfogta-jennifer-aniston-feneket-a-2015-os-oscar-dijatadon.htmlNincs díjátadó fenékfogás nélkül! Ezúttal a Jóbarátok színésznőjét viccelte meg kolléganője.NewsOrigoTechnikai bravúr - Fotókat készített az univerzumról Stephen Hawkinghttp://www.life.hu/news/20150221-fotokat-keszitett-az-univerzumrol-stephen-hawking.htmlEgy 11 colos tükörrel szerelt teleszkóppal bővült a világ alighanem legokosabb emberének eszköztára. Már fotózott vele néhány érdekességeket, és újabbakat is ígér.NewsOrigoMi is történik pontosan Chrissy Teigen lábai között? Íme, az Oscar-gála legfurcsább fotójahttp://www.life.hu/news/20150223-chrissy-teigen-labai-kozott-matatott-john-legend-a-2015-os-oscar-dijatado-galajan.htmlChrissy Teigen a combjai között matat, férje, John Legend pedig fémdetektorral ellenőrzi, mi a helyzet felesége lábai között. Mutatjuk az Oscar-díj-átadó legmeglepőbb szelfijét.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.