Való Világ 7 VV Dani Való Világ Baukó Éva BeleValó Világ VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Maci csak a súlyából vesztett egy keveset, a kujonságából viszont semennyit. A BeleValó adása előtt fogdosta meg Baukó Éva mellét. 

Azért az egyre többet szexiskedő Évát sem kell félteni. A BeleValó műsorvezetője mostanában gyakran lepi meg férfi rajongóit egy-egy igencsak dögös képpel. A BeleValó adása előtt töltötte fel Baukó Éva a Facebookjára a műsor vendégeivel közös képet, amin Maci arckifejezése egyszerűen zseniális. A kétmázsás ex-villalakó rajongói meg sem lepődtek a képen, hiszen Maci olyan perverz játékot hozott korábban a köztudatba, mint a hónaljujjazás.

Forrás: Facebook/ VV Éva hivatalos oldala

Reméljük, Dani keze csak egyszerűen Éva háta mögött van...

Kit hív ki párbajozni VV Dennis? Kiderítjük!http://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-dennis-megy-a-valo-vilag-7-utolso-parbajara-vajon-kit-hiv-ki.htmlHamarosan megtudjuk, kit választ ellenfeléül VV Dennis a széria utolsó párbajára. Most kiderítjük, ki lesz az ellenfele!TV + BulvárBréking! VV Robin és VV Anett szája egymásra talált a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-robin-es-vv-anett-csokolozott-a-furdoszobaban.htmlVégre! Robin is párt talált magának a villában. Igaz, nem saját játékostársai között, hanem a néhány napra visszaköltöző exjátékos, Anett személyében. TV + Bulvár--Szexszel keresi kenyerét az Éden Hotel játékosának anyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ambrus-mercedesz-volt-r-go-gida-fia-dominik-jatekos-az-eden-hotelben.htmlAz Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. TV + BulvárOrigoMelyik VV-szereplő lennél? - Teszteld le!http://www.life.hu/bulvar/20150223-teszteld-melyik-valo-vilag-szereplo-lennel-a-finalistak-kozul.htmlVészesen a végéhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak négyen küzdenek a főnyereményért. Most letesztelheted, te melyik finalista lennél!TV + Bulvár--BeleValó: A Fanni show második adása durva cicaharcba fulladthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-a-belevalot-ismet-vv-fanni-vezette-osszeveszett-vv-zsuzsaval-es-vv-edinaval.htmlKiesése utáni napon Fanni visszatérhetett imádott stúdiójába, és a BeleValót vezethette, amit ő egész egyszerűen átnevezett Fanni shownak, majd jól kiosztotta ex-lakótársait. TV + Bulvár--Ötvenöt perc után villant az első kuki - Elindult az Éden Hotel 3http://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-3-elso-jatekosai-bemutatkoztak-az-elso-adasban.htmlElkezdődött a várva várt párzási reality, az Éden Hotel 3. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.