Aleska Diamond életveszélyes mutatványra vállalkozott

Forrás: Menyó Ferenc -
pornószínésznő mutatvány életveszély akrobatika sérülés tornász akrobata Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz méter magasban, biztosítókötél és védőháló nélkül tette próbára magát Aleska Diamond, aki megmutatta, milyen artista lenne.

Ahogy a Life.hu is megírta, elképesztő akrobatikus mutatványokra képes Aleska. Az egykori pornószínésznő gyerekkori álma volt, hogy légtornász lehessen, ezért most az Exit Cirkusszal fog fellépni, ahol halált megvető bátorsággal tornázik a magasban – írja a Blikk.

Forrás: Menyó Ferenc

„Elég sok gyakorlatot szereztem már az elmúlt évben karikával a levegőben, de most először volt lehetőségem kipróbálni a gurtnit is Kiss Gábor artista segítségével" – mesélte Aleska, aki ezúttal is mindenféle biztosítás nélkül ment fel a magasba gyakorolni.

„Hatalmas élmény volt ez számomra. Gáborral abszolút egymásra voltunk utalva, hiszen hol ő tartott engem, hol én őt. Bevallom, a csuklóm meg is érezte ezt, mert most iszonyatosan fáj, és tiszta véraláfutás az egész, de szorítottuk is egymást rendesen" – magyarázta a lány, aki spárgában, fejjel lefelé tartotta partnerét a levegőben.

Csemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-az-mtva-a-dal-2015-gyoztese-fog-becsbe-utazni-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.TV + Bulvár--Pierrot: "Nem volt személyes célom a keményebb kritikákkal"http://www.life.hu/bulvar/20150301-pierrot-az-mtva-a-dal-zsuritagja-elegedett-azzal-hogy-csemer-boglarka-boggie-nyerte-a-versenyt.htmlA Dal 2015 zsűritagjával közvetlenül a döntő utáni percekben beszélgettem, és arra voltam kíváncsi, elégedett-e a végeredménnyel, hiszen ő a legtöbb pontszámot, Mujahid Zolinak adta.TV + Bulvár--VV Iza: "Krisztián végigráncigált a padlón és fojtogatott is"http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-izat-volt-baratja-vv-krisztian-allitolag-fojtogatta-es-kezet-emelt-ra.htmlVV Iza és VV Krisztián a hatodik ValóVilág-széria szereplői voltak. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást - a villán belül és azon kívül is. Iza a szakításuk után lerántotta a leplet arról, Krisztián meddig volt képes elmenni.TV + BulvárOrigoX-Faktorosokkal erősítenek A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-x-faktorosokkal-erositenek-az-mtva-nal-a-dal-dontojeben.htmlA Life.hu újságírója A Dal kulisszái mögött futott össze Horányi Julival és Tóth Andival, az X-Faktor sztárjaival.TV + BulvárOrigoVelük indul a nap: Onyutha Judit nem volt vevő a diákcsínyekrehttp://www.life.hu/bulvar/20150225-onyutha-judit-a-csalad-barat-musorvezetoje-nem-volt-vevo-a-diakcsinyekre.htmlOnyutha Juditot időjárás-jelentőként ismerték meg és zárták szívükbe a nézők. Pár éve, amikor megszűnt a munkája, civil szakmát választott, németet tanított egy iskolában. Tavaly szeptembertől ismét képernyős lett az M1 Család-barát magazinjában.TV + Bulvár--VV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-zsuzsa-nem-jelent-meg-a-jatek-finalejan.htmlVV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.