VV Dennis visszatért a kiindulópontra: a családi fészekbe és a kifizetetlen csekkek világába

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
csekk VV7 tartozás VV Dennis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sikerült VV Dennisnek a nagy kitörés, nem ő nyerte az autót, lakást és a havi egymillió forintot egy éven keresztül. A VV ezüstérmese szemmel láthatóan elkenődött az eredményhirdetéskor, majd lassan összeszedte magát. Bár egyelőre nincsenek túl jó kilátásai a való világban.

Dennis nevéhez volt párja édesanyja illesztette a komisz jelzőt, és talán nem véletlenül.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Joggal gondolják az emberek, hogy komisz vagyok. Ahogy viselkedtem az akkori barátnőmmel a bevonuláskor a villába, az valóban szégyenletes volt. Lehet, hogy ez lett a vesztem, a női nézők nem felejtenek. De a lelkiismeretemre hallgatok, a volt barátnőm elé fogok állni, és azon leszek, hogy tisztázzuk a történteket. Ezután könnyebb lesz folytatni az életem. Amikor ez történt nem gondolkoztam, talán azt hittem, hogy ettől jampibb leszek, és nagyon fontos volt ez a játék. Bárki bármit is gondol, nem vagyok rossz ember" - kezdett bele Dennis, akinek mostantól azon kell dolgoznia, hogy a kinti élete több területét is rendbehozza.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Voltak olyan dolgok, amiket rosszul csináltam, de mentségemre legyen, hogy fiatal voltam. Azzal, hogy nem én nyertem meg a játékot sok lehetőség ugrott. Nem tudom kifizetni a tartozásaimat, amiből van bőven, azon leszek, hogy ezeket rendezzem. Addig rappelhetek valamelyik aluljáróban, hátha dobálnak valamit a kalapba. És vissza kell térnem a kiindulópontra. Hazaköltözöm édesanyámékhoz, remélem, szeretettel vár és nem csalódott bennem. Egyelőre úgy látom, hogy az ismertségemet ki tudom majd használni. Szeretnék a médiában elhelyezkedni, zenével foglalkozni. Ha ebbe jobban belelendülnék, akár műsort is vezetnék. De tanulni is fogok, 27 évesen végre szeretnék leérettségizni, ez eddig valahogy sohasem jött össze. Az iskola nem tartozott a kedvenceim közé, én is utáltam és engem is utáltak a tanárok. Most erőt veszek magamon" - folytatta Dennis, akit jelenleg csak az dob fel, hogy villaszerelme, Fanni tárt karokkal várja.

/1503/Robin201532144323

"Fannival komolyan gondolom, bár nem vagyok szerelmes belé. De hiányzott, amikor kiesett, rájöttem, imádom. Azon leszek, hogy ez a kapcsolat működjön a kinti életben is. Nem szeretném a haverokat Fanni elé helyezni, összehozom valahogy a kettőt."

A VV7 nyertese, Robin: Már nem kell elhagynom az országot!http://www.life.hu/bulvar/20150302-robinnak-a-vv7-nyertesenek-nem-kell-elhagynia-az-orszagot-es-hajora-szallnia.htmlVV Robin tisztában van vele, hogy villatársai és a nézők nagy része szürkének találta karakterét a VV7-ben. Az érzékeny és nyugodt srácot ebben a magamutogató világban szokatlan karaktere mégis a győzelemig repítette. És ő nagyon hálás, elsősorban édesanyjának.Új szerelme helyett őt viszi el az álomutazásra.TV + BulvárOrigoGondok voltak a szavazással a VV7 fináléjában - A csatorna nem tapasztalt hibáthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-a-valo-vilag-7-finaleja-alatt-problema-volt-a-szavazassal-a-nezok-szerint.htmlA finálé alatt egy időre problémák léptek fel az ingyenes szavazóapplikációval néhány néző szerint. Az RTL nem tapasztalt hibát. TV + Bulvár"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-ezeket-irtak-a-kommentelok-vv-robin-gyozelme-utan.htmlVasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. TV + BulvárOrigoVV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?http://www.life.hu/bulvar/20150227-vv-aurelio-az-ejjel-nappal-budapestben-folytatja.htmlAurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.TV + BulvárOrigoVV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-zsuzsa-nem-jelent-meg-a-jatek-finalejan.htmlVV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. TV + BulvárOrigoSzexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.