Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéért

Forrás: AFP/Miguel Schincariol -
Fernando Alonso baleset kórház verseny McLaren Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.

Ahogy a Life.hu is megírta , mentőhelikopterrel vitték kórházba Fernando Alonsót, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban szereplő McLaren-Honda versenyzőjét, aki edzés közben az egyik kanyarban letért a pályáról és a védőfalnak csapódott. A pilóta azóta már elhagyhatta a kórházat és egyre jobban van, de az még kérdéses, mikor versenyezhet újra. A baleset körülményeit már kivizsgálták és állítólag az erős szél okozta. Alonso azonban nem elégedett ezzel a magyarázattal – írja a Bors.

Forrás: AFP/Miguel Schincariol

A spanyol El Mundo szerint Fernando Alonso meg van róla győződve, hogy a McLaren autó műszaki hibája miatt szenvedett február 22-én balesetet. A spanyol pilóta ugyan nem emlékszik az ütközésre, mert részleges amnéziája lett a becsapódástól, mégis érthetetlennek tartja, hogy a csapat nem akar vele beszélni a történtekről. Sőt a lap úgy tudja, a kétszeres világbajnok biztosítékot szeretne, hogy ehhez hasonló malőr a jövőben nem fordul elő.

A McLaren verziója továbbra is az, hogy egy széllökés intézte el Alonso autóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.