Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"

Sarka Kata harag szereplés figyelem Hajdú Péter kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. 

Ám nemcsak Kata kerül a figyelem középpontjába, hanem az egész család, és sokszor csak azon van a fókusz, mibe lehet belekötni. Sarka Katával a Borsonline újságírója beszélgetett gyereknevelésről, pénzről, a felé irányuló figyelemről.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Kata többek között elmondta, hogy soha nem fekszenek le haraggal a párjával, valamint hogy vitáik általában a gyereknevelés miatt szoktak lenni:

"Amikor a gyerekekről van szó, nincs mindig egyetértés. Legszívesebben mindent megvennék nekik, de Peti szeret meghúzni egy határt, amiben igaza van. A gyerekekben is ki kell alakítani egy értékrendet. Peti például abban sem ért velem egyet, hogy Dávidka is kap ajándékokat Noncsi születésnapján, és fordítva, ez még egy vitatott ügy közöttünk."

Ám a legmeghökkentőbb Kata beszámolója volt egy olyan esetről, amikor később derült ki számára - egy kommentből -, hogy mekkora indulatot váltott egy ismeretlen emberből.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem tudnak a lelkembe gázolni. Egy régi hozzászólás nagyon megmaradt bennem. Az egyik kommentelő leírta, hogy előző nap milyen színű babakocsit toltam és milyen ruhát viseltem. Ő autóban ült, én meg előtte mentem át a zebrán, elgondolkodott rajta, hogy megálljon-e vagy gázt adjon. Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből. "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.