Ismét ellopták Schumacher adatait?

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Nico Rosberg betörés Forma-1 Michael Schumacher laptop eltulajdonítás lopás kezelőorvos adat autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betörtek a német Forma-1-es sztárt kezelő orvos irodájába, ahonnan többek között a feltehetően páciensei adatait is tartalmazó laptopját is ellopták.

A német Bild értesülései szerint betörtek a Michael Schumachert kezelő orvos, dr. Johannes Peil kórházi irodájába, ahonnan készpénzen, recepteken és más személyes tárgyakon túl az orvos laptopját is eltulajdonították.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Peil egyelőre nem erősítette meg azokat a feltételezéseket, amelyek szerint az ellopott gép tartalmazná a Forma-1-es legenda vagy más páciensei, köztük Nico Rosberg kezelésének adatait is. Ha mégis, akkor nem ez lenne az első alkalom, hogy a 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett pilóta állapotáról ilyen módon akartak adatokat megtudni: tavaly júniusban a kórházi kartonját lopták el, majd kínálták eladásra – az ügyről bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.