Nóci Stohl Andrást okolja derékba tört karrierjéért

Forrás: noci.hu -
Kolosi Péter Czifra Noémi Stohl András kirúgás karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető bevallotta, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének,

Ahogy a Life.hu is megírta, az utóbbi időben Nóci, azaz Czifra Noémi, balesetétől visszhangzott a bulvár. Miután a volt műsorvezetőt felmentették az ittas vezetés vádja alól, látszott rajta, megviselték az utóbbi évek történései. Nóci, most a Story magazinban vallotta be, miért siklott ki a karrierje.

Forrás: noci.hu

"Őszinte ember lévén nem hazudtam, amikor egy újságíró megkérdezte tőlem, kikezdett-e velem a műsorvezető-társam, az akkor már elvált Stohl András. Azt feleltem neki: "Buci szereti a szép nőket, pont velem ne próbálkozott volna? Egyszer belépett az öltözőmbe, szenvedélyesen odapréselt a falhoz, én azonban elhárítottam a közeledését. Majd pár napra rá a válaszommal, az ominózus újságcikk is megjelent és a ValóVilág3 indulása előtt, fel is hívott a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter, és közölte, elfogadhatatlan, hogy így nyilatkozom a kollegámról. Így lett vége az RTL-es karrieremnek, amit ma már nem bánok" - mesélte Nóci, aki azt is bevallotta dolgoznia nem kell, mert jó embernek szült gyermeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.