Az egykori műsorvezető bevallotta, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének,

Ahogy a Life.hu is megírta, az utóbbi időben Nóci, azaz Czifra Noémi, balesetétől visszhangzott a bulvár. Miután a volt műsorvezetőt felmentették az ittas vezetés vádja alól, látszott rajta, megviselték az utóbbi évek történései. Nóci, most a Story magazinban vallotta be, miért siklott ki a karrierje. 

Forrás: noci.hu

"Őszinte ember lévén nem hazudtam, amikor egy újságíró megkérdezte tőlem, kikezdett-e velem a műsorvezető-társam, az akkor már elvált Stohl András. Azt feleltem neki: "Buci szereti a szép nőket, pont velem ne próbálkozott volna? Egyszer belépett az öltözőmbe, szenvedélyesen odapréselt a falhoz, én azonban elhárítottam a közeledését. Majd pár napra rá a válaszommal, az ominózus újságcikk is megjelent és a ValóVilág3 indulása előtt, fel is hívott a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter, és közölte, elfogadhatatlan, hogy így nyilatkozom a kollegámról. Így lett vége az RTL-es karrieremnek, amit ma már nem bánok" - mesélte Nóci, aki azt is bevallotta dolgoznia nem kell, mert jó embernek szült gyermeket.