"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa rádió Önindító bántalmazás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevét is felsorolta, akinek a közelmúltban jelent meg könyve a családon belüli erőszakról, és elmondása szerint ő maga is bántalmazó kapcsolatban élt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az eredeti játék a Szőke vagy gyereket szeretnél tőle? címet kapta, ebben a játékosoknak húsz másodperc alatt kell válaszolniuk, hogy kik azok az ismert emberek, akikkel lefeküdnének, vagy akiket butának tartanak a felsoroltak közül. Akinek "helyesek" a válaszai, nyer – de az, hogy mi helyes, és mi nem, azt a stúdióban döntik el. Ezt a játékot tegnap módosították, és Szőke vagy megütnéd? címmel játszották élő adásban. A felsorolt nevek közt helyet kapott Demcsák Zsuzsa is, aki nem reagált az elhangzottakra, könyvének kiadója azonban elmarasztalta a Music FM műsorát: "...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" - írták, az egész közleményt pedig az Origón olvashatod el.

A csütörtöki adásban Bochkor Gáborék elnézést kértek a félresikerült viccért, a Music FM válaszát az Origo ITT közölte.

Szerelmi bánat miatt újabb VV játékos hagyja el az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150305-szerelmi-banat-miatt-ujabb-vv-jatekos-vv-krisztian-hagyja-el-az-orszagot.htmlTöbb ismert VV játékos is külföldön folytatta az életét a valóságshow után. Ők hiába próbáltak a műsorban szerzett ismertségből tőkét kovácsolni, rájöttek, hogy ez kevés a megélhetéshez. TV + Bulvár--Liptai Claudia különös hobbinak hódolhttp://www.life.hu/bulvar/20150305-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-kezugyesseget-es-remek-rajzokkal-lepte-meg.htmlA műsorvezetőről kiderült, remek kézügyessége van, gyakran a kislánya rajzfüzetébe alkot.TV + Bulvár--Kóbor János: "Ép testhez ép lélek is kell"http://www.life.hu/bulvar/20150304-kobor-janos-az-omega-egyuttes-enekese-koncertre-keszul-meg-birja-az-iramot-ep-test-ep-lelek.htmlAz Omega az egykori Budai Ifjúsági Park emlékére a Budapest Parkban a zenekar legnagyobb slágereit felvonultató „beat-misét" celebrál május 30-án. A zenekar tagjai a hetedik X körül járnak, energiájuk viszont a fiatalokéval vetekszik. Hogyan csinálják? Kóbor Jánost, az együttes énekesét kérdeztük.TV + Bulvár--Nóci Stohl Andrást okolja derékba tört karrierjéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150305-noci-czifra-noemi-az-rtl-klub-valovilag-egykori-musorvezetoje-stohl-andrast-okolja-amiert-kirugtak-a.htmlAz egykori műsorvezető bevallotta, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének,TV + BulvárOrigoVV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme"http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.htmlSokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság.TV + Bulvár--Csemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-az-mtva-a-dal-2015-gyoztese-fog-becsbe-utazni-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.