Gyász! Meghalt Biddy az utazó sün

Forrás: Instagram/biddythehedgehog -
halál rákbeteg sündisznó világutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cuki sünit, gazdái mindenhová magukkal vitték a világba, mostantól azonban a kis útitárs már nem kíséri Toni DeWeese és Tom Unterseher, mert távozott az élő sünök világából.

Ahogy a Life.hu is megírta, a disznócska volt az internet legújabb sztárja, imádnivaló pofikájával pedig hol a világ egyik, hol a másik tájáról néz bele a kamerába. Március 1-én azonban meghalt a vagány sünike, aki valószínűleg rákbetegséggel küzdött.

Forrás: Instagram/biddythehedgehog

A Life.hu világutazói

A világutazó fonalembereket már bemutattuk nektek. Ők is csodálatos helyeken jártak már és azt is megsúgjuk nektek, hogy ők halhatatlanok.
Ezeket a hibákat biztosan el kell követned, ha sikeres akarsz lennihttp://www.life.hu/news/20150309-hibak-amelyeket-el-kell-kovetni-egy-sikeres-eletert.htmlSikeresek akarunk lenni az életben, ehhez nem fér kétség. Mi a kulcsa ennek? Néha hibáznunk kell, hiszen a hibáinkból tanulunk. Ez ilyen egyszerű.NewsThinkstockBorz borzolta a kedélyeket egy stockholmi luxusszállodábanhttp://www.life.hu/news/20150309-egy-borz-allt-a-stockholmi-luxus-szalloda-bejarataban.htmlŐrült borz környékezett meg egy stockholmi luxushotelt, a bejárati ajtóban állva teljesen megrémítette a vendégeket. NewsThinkstockTe élnél egy pénisz alakú szigeten? Itt a lehetőség!http://www.life.hu/news/20150309-peniszalaku-szigeten-arulnak-telkeket-35-millio-forintnak-megfelelo-osszegert.html35 millió forintnak megfelelő összegért bárki vásárolhat magának telket a fallikus jellegű Muvava szigetén.NewsOrigoLegyen több nő a Wikipédián!http://www.life.hu/news/20150309-azt-art-feminism-csoport-tobb-not-akar-a-wikipediara.htmlAz Art+Feminism csoport tavaly óta küzd azért, hogy a nők jobban érvényesüljenek a Wikipédián. News--Egy éve tűnt el a maláj gép - még mindig keresik http://www.life.hu/news/20150308-eltunt-utasszallito-malajzia-egy-ev-multan-is-eltokelten-folytatja-a-keresest.htmlMájusban újratervezik a Malaysia Airlines légitársaság egy évvel ezelőtt eltűnt utasszállító repülőgépének felkutatását célzó műveletet, ha addig nem sikerül a gép nyomára bukkanni - jelentette be Liow Tiong Lai malajziai közlekedési miniszter. News--6 dolog, amiért a nők egymást bírálják http://www.life.hu/news/20150306-dolgok-amikert-a-nok-egymast-elitelik-biraljak.htmlA nők bírálják egymást, és ez mindig is így lesz. Nem csak azért, hogy néznek ki, vagy mit tesznek, van, hogy csak jót akarnak a másiknak, de ezt csak a fejükben mondják el, nem éppen kedves stílusban. De mik is azok, amik szemet szúrnak a nőknek, amit mások tettek, de ők persze soha? NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.