Liptai Claudia cukrásznak tanul - Megédesíti az életét

Forrás: TV2 -
cukrász TV2 iskola Liptai Claudia tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra beült az iskolapadba Liptai Claudia. A műsorvezető úgy döntött, megédesíti az életét, és végre olyasmibe kezd, amivel feldobhatja a napjait.

Claudia mostanában szeret kísérletezni azzal, hogy miben tehetséges. Nemrég a rajztudását mutatta meg a műsorvezető, most pedig új szakmát tanul – írja a Blikk.

Forrás: TV2

Caludia Kasza Tibinek mesélt terveiről, ami nem kis meglepetést okozott. „Van egy sztori, amibe én szerelmes vagyok, hogy te beülsz az iskolapadba, és cukrásznak állsz!" - vezette fel Tibi a kedd esti Kasza! show-ban.

„Ugye, milyen édes? Hát, remélem, hogy édes, mert cukrásznak állok. Úgy látom, hogy az emberek negyvenes korukban tudják azt, mivel tudnák színesíteni az életüket. Én azt gondolom, hogy szeretnék még tanulni, és most végre nem az a kis, magát butának érző diák leszek, aki tizenévesen voltam, hanem valami olyasmit csinálok, ami tényleg érdekel, és azt véghez is viszem" – mesélte Claudia.

Összeverték Cinthya Dictatort - Szomorú emlék a múltbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-cinthya-dictatort-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetojet-extrem-kinezete-miatt-megverte-egy-csapat-fiatal.htmlSúlyos emléket hordozott eddig magában Cinthya, akit kamaszkorában egy csapat fiatal félholtra vert.TV + Bulvár--Berki Krisztián: „Nem tudom, mitől műsorvezető egy műsorvezető"http://www.life.hu/bulvar/20150309-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-hajdu-peternek-a-frizbiben-elmondta-milyen.htmlAz Éden Hotel műsorvezetője bevallotta, nem tartja magát műsorvezetőnek, hanem ő abban jó, hogy magát adja és emocionálisan közelíti meg a feladatait.TV + Bulvár--Gundel Takács Gábor: "Ugyanazt a fizetést kapom akkor is, ha tíz műsort vezetek, és akkor is, ha a lábamat lógatom"http://www.life.hu/bulvar/20150309-gundel-takacs-gabor-az-mtva-musorvezetoje-szeretne-ha-a-maradj-talpon-visszaterne-es-fizeteserol-is.htmlAz MTVA műsorvezetője még reménykedik benne, hogy hirtelen megszűnt műsora visszatér, aminek sikerét azóta sem felejtették el a rajongók. Gundel Takács Gábor a fizetéséről is őszintén mesélt.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoNóci: „Három öngyilkossági kísérletem volt"http://www.life.hu/bulvar/20150309-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-valo-vilag-egykori-musorvezetoje-haromszor-volt-ongyilkos.htmlA ValóVilág egykori műsorvezetője őszintén vallott arról, hogy háromszor került a padlóra és gyógyszerekkel próbált véget vetni az életének.TV + BulvárOrigoTereskova meztelen testén üzent a kedvesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-tereskova-meztelen-testen-uzent-a-kedvesenek.htmlNem bírta egykönnyen kiheverni szerelmi bánatát Tereskova, civil nevén Nagy Kriszta festőművész, aki meztelen testén kívánt üzenni egykori szerelmének. Provokatív fotókat töltött fel közösségi oldalának üzenőfalára. A képekkel kiverte a biztosítékot e férfiaknál.Megtudtuk, miért tette!TV + BulvárOrigo VV Krisztián állítja: "Nem vertem meg Izát"http://www.life.hu/bulvar/20150310-a-valo-vilag-6-volt-jatekosa-krisztian-tagadja-hogy-megverte-vv-izat.htmlA ValóVilág 6 egykori szerelmespárja közel egy évig volt együtt, de nemrégiben elváltak útjaik. A történtekre természetesen mindketten másképp emlékeznek. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.