Felkavarta az érzelmeket az Éden Hotel új beköltözője, Snjezana

Éden Snjezana Éden Hotel 3 érzelmek Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új bombanő érkezett az Éden Hotel lakói közé. A fiúknak tátva maradt a szájuk, a lányok kétségbeestek. Nem is ok nélkül. 

A kenyerét táncolással kereső Snjezana küldetéssel érkezett az Édenbe: meg kellett csókolnia egy fiút 24 órán belül. Az alany kiválasztásához segítséget is kapott, ugyanis minden fiúval táncolnia kellett egyet, így jobban megismerkedhetett velük a néhány perces gyakorlás alatt. A csók végül összejött, Milánt kapta el a táncoslány. Így:

Adri, aki beleszeretett volt párjába, Patrikba, teljesen pánikba esett, hogy Snjezana biztos jobban fog tetszeni a fiúnak, mert mindkettőjüknek tetoválásai vannak. Sőt, azt is a fejébe vette, hogy Snjezana azért jött be a játékba, hogy őt kiejtse.

A fiúk odavannak az új beköltözőért, szívesen ébrednének mellette, de a lányok inkább a hotelen kívül tudnák a jövevényt. Már csak az a kérdés, kire csap majd le az új csaj, és melyik lánynak kell elhagynia a hotelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.