Nem fogadta el az RTL ajánlatát a leváltott igazgató, Dirk Gerkens

Forrás: RTL -
ajánlat Dirk Gerkens leváltás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tudni, milyen munkát kap, vallotta be az RTL Magyarország távozó vezérigazgatója.

Az RTL Magyarország március 10-én Andreas Rudast azonnali hatállyal nevezte ki az RTL Magyarország ideiglenes vezérigazgatójává. A leváltott vezérigazgató, Dirk Gerkens megerősítette, hogy tárgyalt a cégcsoport vezetőivel a jövőjéről. Azt is elmondta, ő nem mondott le, és egyelőre nem fogadta el a médiavállalat új ajánlatát – mesélte az Origo.hu-nak, és hozzátette több lehetőség is van a jövőjét illetően.

Forrás: RTL

A tévészakma úgy tudta, hogy Gerkens szerződése 2015 elején járt volna le, így a megromlott kormány-RTL viszony miatt ha távoznia is kell, számára nem lesz annyira fájdalmas. Gerkens most elárulta, hogy 2017 júniusáig szól a jelenlegi szerződése. Ennél többet, nem kívánt telefonban mondani, de ígéretet tett egy nagyobb interjúra.

A fél város megtanulta a jelnyelvet a siket fiú kedvéért – Elsírta magát a meghatottságtólhttp://www.life.hu/news/20150311-a-fel-varos-megtanulta-a-jelnyelvet-a-siket-fiu-kedveert-aki-a-vegen-elsirta-magat-a.htmlKönnyekben tört ki a siket török fiú, amikor rájött, hogy konkrétan a fél város megtanulta a jelnyelvet azért, hogy kommunikálni tudjanak vele. Megható videó.NewsOrigoÍgy fest most az egykori világsztár - lesifotó! Lepattant, szakadt és ápolatlanhttp://www.life.hu/news/20150311-macaulay-culkin-ugy-nez-ki-mint-egy-hajlektalan-a-napokban-fotoztak-le.htmlImmár 25 éve volt, hogy bemutatták a mozik a nagysikerű Reszkessetek betörők című filmet. Az akkor még helyes, bájos szőke kisfiú, akiért gyerekek-felnőttek egyaránt rajongtak, ma már úgy néz ki, mint egy hajléktalan.NewsOrigo"A kövérség nem egy érzés!" - Petíciót írtak a Facebook egyik funkciója ellenhttp://www.life.hu/news/20150310-nok-peticiot-irtak-hogy-ne-legyen-tobbet-kover-nevu-allapot-a-facebookon.htmlEgy aktivista csoport kiakadt a Facebookra, petíciót írtak. NewsThinkstockEmberrablók vitték Londonba a bébiszitternek jelentkező magyar lánythttp://www.life.hu/news/20150310-emberrablok-vittek-londonba-a-bebiszitternek-jelentkezo-22-eves-magyar-lanyt.htmlHárom hét után tudott segítséget kérni az a 22 éves magyar lány, akit az emberrablók Budapestről Manchesterbe vittek. Mint kiderült, egy pakisztáni férfi vásárolta meg feleségének.NewsThinkstockAriana Grande madonnázott egyet a színpadonhttp://www.life.hu/news/20150310-ariana-grande-elesett-a-torontoi-koncertjen.htmlAriana Grande lába alól kicsúszott a talaj és elesett torontói koncertjén. NewsAFPGirl power! Így köszöntötték hölgytársaikat a sztárok a nemzetközi nőnaponhttp://www.life.hu/news/20150309-doutzen-kroes-candice-swanepoel-lena-dunham-pink-es-madonna-nonap-alkalmabol-koszontottek.htmlAnyaság, nemek közötti egyenlőség és a női lét ünneplése – többek között ezekre tértek ki a külföldi hírességek közösségi oldalaikon nőnap alkalmából.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.