Egy hatalmas aligátor ijesztgeti a népet egy golfpályán

Forrás: Facebook/Myakka Pynes Golf Club -
Florida kép ijesztő fotó állat golfozó hüllő Facebook golfpálya aligátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az englewoodi Myakka Pynes golfpályáján mostanában egyre többször bukkan fel egy közel 4 méter hosszú aligátor. És nem ez az első eset.

Te mit szólnál, ha egy kellemesnek induló golfozásodat egyszer csak egy közel 4 méter hosszú aligátor zavarná meg? A floridai Myakka Pynes nevű golfklub pályáin pontosan ez történt. A szóban forgó hüllő már a klub Facebook-oldalára is felkerült, fényképe pedig néhány nap leforgása alatt több ezer megosztást tudhat magáénak.

Forrás: Facebook/Myakka Pynes Golf Club

Hiába a képi bizonyíték, néhány kommentelő szerint mindez csak a Photoshop műve lehet, ám a floridai Englewood lakói állítják, egyáltalán nem meglepő, hogy egy hatalmas ragadozó élvezi a napsütést a Myakka Pynes golfpályáin.

A klub igazgatója, Mickie Zada a New York Daily Newsnak elmondta, volt már példa hasonló esetre, akkor egy körülbelül 4 és fél méter hosszú aligátor látogatott el rendszeresen az englewoodi golfpályákra, akinek a helyiek a Big George nevet adták.

Ilyen egy tökéletes randi Valentin-napon - állati videóra bukkantunkhttp://www.life.hu/news/20150211-horcsogok-valentin-napot-unnepelnek-aranyos-video.htmlKis hörcsögök kis randin címmel járja az internetet az idei eddigi legcukibb Valentin-napi videó. News--Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"http://www.life.hu/bulvar/20150303-sarka-kata-a-hajdu-peter-parja-megremult-egy-kommenttol.htmlKata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. TV + BulvárOrigoIlyen egy igazi hibridállat - elképesztő videó a háziállatokrólhttp://www.life.hu/csalad/20150304-a-kisdumasok-a-hazi-allatokrol-beszelnek.htmlMitől házi egy állat? Mi a gyerekek kedvenc állata? Kinek van háziállata? A Kisdumások beengednek bennünket a magánéletükbe. CsaládThinkstockSegítség, egy űrlény van a hasamban! Íme, a legijesztőbb ultrahangfotókhttp://www.life.hu/csalad/20150213-ultrahangfotok-ijeszto-kepekkel.htmlA jövendőbeli szülők általában olvadozva nézik hamarosan születendő babájuk első képeit, az ultrahangfotókat. De vajon mit szóltak azok, akik ezeket a képeket látták először?Család--Új területekkel bővül a budapesti állatkert - világszínvonalú lesz, az biztos!http://www.life.hu/news/20150130-bovul-a-fovarosi-allat-es-novenykert-keszul-a-pannon-park.htmlA Fővárosi Állat- és Növénykert új területet kap, ez lesz a Pannon Park. A kormány huszonöt milliárd forinttal támogatja a fejlesztést.News--Szívszorító! Diétára fogták az orosz állatkertek lakóithttp://www.life.hu/news/20150215-dietara-fogtak-az-orosz-allatkertek-lakoit.htmlA rubel árfolyamának esése miatt megdrágult az eledelek beszerzése, ezért kevesebb ételt kapnak az állatok - közölte az Izvesztija című orosz napilap nyomán az MTI. Több állatot más ország intézményébe kellett költöztetni, mert nem tudják megfelelően ellátni őket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.