Liptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!

Forrás: TV2 -
év embere Liptai Claudia múzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.

A magazin főszerkesztője, Bus István a TV2 Mokkájában mesélt a díjról, a kategóriákról és a kezdeményezés tavalyi sikeréről. A teljesen új Múzsa-díjra Liptai Claudiát is jelölték, ám hogy ki lesz a nyertes, azt a lap olvasói választják ki, szavazással. A főszerkesztő elmondta, vasárnapig lehet még szavazni, azt, hogy miképp és kikre, az alábbi videóból kiderül.

Csütörtökön temetik Gáspár Győző mamáját - Nem esznek, nem alszanak a tragédia ótahttp://www.life.hu/bulvar/20150312-csutortokon-temetik-gaspar-gyozo-mamajat.htmlCsütörtökön, a roma hagyományoknak megfelelően, helyezik örök nyugalomra Gáspár Győző édesanyját. A szertartást háromnapos virrasztás előzte meg. TV + Bulvár--Élő adásban "pucérkodott" Takács Tamáshttp://www.life.hu/bulvar/20150311-takacs-tamas-a-tv2-mokkajaban-mutatta-meg-pucer-fotojat.htmlA zenész a TV2 reggeli műsorában vendégeskedett, ahol többek között gyerekkoráról is sztorizgatott, amelyeket fotókkal illusztrált. TV + Bulvár--Hatalmas botrány tört ki egy galéria megnyitóján - Gitártörő Hörcher és Indián esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-hatalmas-botranyt-tort-ki-egy-galeria-megnyitojan-horcher-laszlo-es-indian-esett-egymasnak.htmlA balhé egy belvárosi galériában tört ki, a zenei világ két ismert embere hajszál híján összeverekedett. TV + BulvárRTLKLUBDemcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoBaki A Dal élő adásában - Wolf Kati hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150222-baki-a-dal-elo-adasaban-wolf-kati-hibazott.htmlElfelejtette elkezdeni dalát Wolf Kati. A középdöntő továbbjutója az MTVA kamerái előtt elmondta, mi történt. TV + Bulvár--"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" http://www.life.hu/bulvar/20150306-bochkor-gaborek-a-music-fm-en-demcsak-zsuzsan-viccelodtek.htmlAz Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.