Vasárnap érkezik a jó idő – Még ne tedd el az esernyőd!

Forrás: Thinkstock -
eső hőmérséklet napsütés időjárás esernyő Magyarország lehűlés zápor jelentés kabát Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazi tavaszi napsütésre még egy kicsit várni kell, a vízhatlan kabátot és az ernyőt azonban érdemes magadnál tartanod az elkövetkező pár napban.

Csütörtökön erősen borult időre számíthatunk, az ország több helyén kialakulhat kisebb eső és szitálás – írja az Origo az Országos Meteorológiai Szolgálat adataira hivatkozva. Az északi szél több helyen megélénkülhet, északkeleten viharossá fokozódhat. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul, késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: Thinkstock

Pénteken marad az esős, borult időjárás, -1 és 4, illetve 6 és 11 fok közötti hőmérséklet várható. Szombaton már csak elszórtan alakulhat ki eső, illetve zápor, a levegő pedig tovább melegszik: a legmagasabb hőmérséklet 8 és 12 fok, a legalacsonyabb -1 és 4 fok között alakul. Vasárnapra már igazi kirándulóidő ígérkezik: többfelé kisüthet a nap, futó zápor csak néhol alakulhat ki, a hőmérséklet higanyszála pedig 10 és 15 fokig kúszik, ám éjszakára -2 és plusz 3 fokig hűlhet a levegő.

Jónő blog: Így leszel cárnő - viseld az örök klasszikust, a szőrmekabátot!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150115-hogyan-legyek-jo-no-blog-orok-klasszikus-teli-viselet-a-szormekabat.htmlSzeretnéd cárnőnek érezni magadat? Nem kell hozzá más, mint egy kis szőrme, ami rendkívül elegáns viselet. Hogyan legyek jó nőOrigoKatalin hercegnő rózsaszín kabátban mutatta meg a pocakjáthttp://www.life.hu/trend/20150310-katalin-hercegno-szules-elott-egy-honappal-divatozott.htmlKatalin hercegnő ismét csinos szettben lépett nyilvánosság elé. TrendNorthfotoMár az esőerdőben is túrázhatsz virtuálisan http://www.life.hu/news/20150303-az-amazonas-videk-esoerdoi-lathatoak-a-google-street-view-n.htmlMár nem csak a nagyvárosok utcáin, de az Amazonas vidéken is kalandozhatunk virtuálisan a Google Street View-n. News--A legidősebb Mount Everest-mászó szeretne lenni egy 73 éves brit férfihttp://www.life.hu/news/20150311-saleem-akhtar-hegymaszo-szeretne-lenni-az-egyik-legidosebb-ember-aki-megmassza-a-mount-everestet.htmlNem semmire vállalkozott Saleem Akhtar, 73 éves brit hegymászó. Mi szurkolunk neki. News--Egy jó tavaszi kabát mindenkinek kell! Így válaszd ki a tökéletesethttp://www.life.hu/trend/20150303-tavaszi-kabatok-2015-re-mit-mond-a-stylist-milyet-erdemes-viselni-milyen-alakra.htmlMár alig várod, hogy a szövetkabátodat, a pufidzsekidet, esetleg a bundádat valami könnyű, tavaszi darabra cseréld? Mi is így vagyunk ezzel, ezért nem is indulhat a tavasz kabátmustra nélkül. Szemes Nóra személyi stylistot faggattuk arról, melyek azok a darabok, amik nem hiányozhatnak a tavaszi ruhatárból, és arról, hogy mit viseljenek a nőies vagy éppen fiús alkatú hölgyek idén tavasszal.TrendOrigoFantasztikus találmány - esernyő és italtartó egybenhttp://www.life.hu/news/20140224-a-morella-nevu-szerkezet-esernyo-es-italtarto-egyben.htmlA Morella fantázianevű szerkezettel könnyedén szállíthatunk kávét, teát, vagy bármilyen italt, miközben nem ázunk el. Jól hangzik, nem?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.