Éden Naominak véget ért a játék - Adri és Patrik tovább romantikázhatnak

Éden Snjezana TV2 Éden Hotel 3 Éden Naomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas para volt az Éden Hotelben a péntek esti párválasztó ceremónia előtt. A lányok azon pörögtek, Snjezana Patrikot vagy Milánt választja-e. 

Milán párja, Naomi higgadtabban kezelte a várakozás perceit, de Adri, aki fülig belezúgott Patrikba, sírt és hisztizett, sőt, olyannyira biztos volt benne, hogy neki kell távoznia, hogy el is búcsúzott mindenkitől. No, de felesleges volt a cirkusz, Snjezi Milán mögé állt. Döntését pedig azzal magyarázta, hogy szeretett volna a többiek kedvébe járni, a játékosok zöme pedig nem nagyon kedvelte Naomit. A párválasztó ceremóniát az alábbi videóban megnézheted:

Így kerüli el az Éden Hotel a "halálsávot"http://www.life.hu/bulvar/20150314-a-tv2-n-kesobb-lesz-az-eden-hotel-hogy-elkerulje-a-baratok-koztot.htmlA TV2 taktikai reality-je március 16-tól minden hétköznap későbbi kezdéssel lesz látható: 21 óra 15 perctől.TV + BulvárOrigoCsobot Adél: "Sokat sírtam a kritikák miatt"http://www.life.hu/bulvar/20150314-csobot-adel-sokat-sirt-a-kritikak-miatt-az-x-faktor-alatt.htmlAz RTL Klub kamerái előtt beszélt arról Csobot Adél, hogy volt, amikor nagyon nem viselte jól, hogy a közösség oldalon negatív kritikát kap.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoSokszorosítják VV Dóri fenekét - Brazil popóra vágynak a csajokhttp://www.life.hu/bulvar/20150314-a-valovilag7-jatekosa-vv-dori-feneket-akarjak-a-lanyok.htmlEllenőriztette orvosával plasztikhátsóját VV Dóri. A playmate aggódott, hogy kerekded idomait megviselte a hosszú villalét.TV + BulvárOrigoVendég-műsorvezető volt Szabó Zsófi - A Juventuson hallhattuk a hangjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150314-vendeg-musorvezeto-volt-szabo-zsofi-a-juventuson-hallhattuk-a-hangjat.htmlA minap a rádió műsorvezetője, Reni szabadságon volt, ezért Ákos mellé Szabó Zsófit kérték fel, hogy álljon a mikrofon mögé. A színésznő boldogan tett eleget a felkérésnek. TV + BulvárOrigoLiptai Claudia lehet a legnépszerűbb múzsa?!http://www.life.hu/bulvar/20150312-liptai-claudia-lehet-az-ev-embere-szavazason-a-legnepszerubb-muzsa.htmlIdén is megválasztja az év emberét a nyuszis magazin. A díjat azok kapják, akik kiállásuknak, habitusuknak és intelligenciájuknak köszönhetően példaképként szolgálhatnak. Ebben az évben a férfi jelöltek mellett a leginspirálóbb hölgyeket is díjazzák.TV + Bulvár--Hatalmas botrány tört ki egy galéria megnyitóján - Gitártörő Hörcher és Indián esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-hatalmas-botranyt-tort-ki-egy-galeria-megnyitojan-horcher-laszlo-es-indian-esett-egymasnak.htmlA balhé egy belvárosi galériában tört ki, a zenei világ két ismert embere hajszál híján összeverekedett. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.