Minden eladó - Elárverezik a Titanic széndarabját

Titanic hajótörés árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden idők legértékesebb széndarabja hamarosan kalapács alá kerül egy árverésen. Ez volt egyébként a 36. tárgy, amit anno felhoztak a víz alól. 

Az ár és az időpont még nincs kitűzve, de a 21 évvel ezelőtti kutatást vezető hajó kapitánya is igazolta, a tárgy az 1912. április 14-én jéghegynek ütközött, és elsüllyedt luxusgőzösről való, 3821 méteres mélységből, ahol 1985-ben fedezték fel az ócánjáró roncsát. Vajon ki licitál rá?

Az elsüllyedt hajó utasai

A Life.hu cikkében megrázó történeteket olvashatsz a hatalmas hajó utasairól.
Forrás: www.titanic-in-color.com

Megjósolták a Titanic vesztét

A Titanic tragikus történetét ma már mindenki ismeri, azt azonban kevesebben tudják, hogy 14 évvel a végzetes események előtt megjelent egy regény, mely egy Titán nevű, elsüllyeszthetetlennek hitt tengerjáró hajó tragédiáját meséli el. A cselekmény szinte teljesen megegyezik azokkal az eseményekkel, amik 1912-ben bekövetkeztek a Titanic pusztulásakor. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.