Felújítják a Nyugati Pályaudvart - Két hétre bezárják a csarnokot

Forrás: MTI/Simó Endre -
felújítás vágányzár Nyugati pályaudvar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A MÁV a Nyugati pályaudvar felújítását tervezi, de a munkálatok megkezdésének időpontjáról még nem született végleges döntés - közölte a vasúttársaság az MTI megkeresésére. 

Korábban az Indóház vasúti magazin weboldala arról számolt be, hogy június végétől július elejéig két hétre bezárják a Nyugati pályaudvart. Az Indóház internetes oldala azt írta pénteken, hogy a Nyugati pályaudvar teljes területén vágányzár lesz június 22. és július 6. között.

Forrás: MTI/Simó Endre

A portálon az olvasható, hogy az egész állomást kizárják a forgalomból, vágányfelújítást, felsővezeték- és biztosítóberendezés-karbantartást végeznek, és nemcsak az állomási vágányokon dolgozhatnak, hanem a Ferdinánd híd és a városligeti elágazás környékén is.

Teljes napfogyatkozás lesz március 20-án - Magyarországon is csupán részleges napfogyatkozást láthatunkhttp://www.life.hu/news/20150314-teljes-napfogyatkozas-lesz-2015-marcius-20-an.htmlAz égi jelenséget Európában a Feröer-szigetekről, illetve Norvégiából lehet majd megcsodálni, Európa többi részén, így Magyarországon is csupán részleges napfogyatkozást láthatunk.News--Újabb fordulat Knézy Jenő ügyében - A bíróság hatályon kívül helyezte a sportriportert bűnösnek találó ítéletethttp://www.life.hu/news/20150314-ujabb-fordulat-knezy-jeno-ugyeben-a-bi-ro-sa-g-hata-lyon-ki-vu-l-helyezte-a-riportert-bunosnek.htmlA bíróság hatályon kívül helyezte a Knézy Jenőt bűnösnek találó elsőfokú ítéletet. NewsOrigoMi történik, ha a kólába tejet keversz? Most kiderül!http://www.life.hu/news/20150313-mi-tortenik-ha-a-kolaba-tejet-kevernek-video.htmlEgy leleményes kísérletező kipróbálta, az eredményt elnézve pedig soha többé nem szeretnénk inni a népszerű üdítőitalból.NewsOrigoNe ajándékozz melleket a csajodnak! - Nagyon kiakadt a nő, akit a párja műtéttel akart meglepnihttp://www.life.hu/news/20150313-melleket-akart-ajandekozni-a-ferfi-baratnojenek-de-a-no-kiakadt.htmlA 24 éves Wen Ting olyan szülinapi ajándékot kapott párjától, amit biztos, soha nem felejt el. De a srác sem, amilyen reakciót kiváltott a lányból a meglepetés. News--Bizarr macskajajkörkép a nagyvilágból - Tigristej, ruszli és a savanyú birkaszem a nyerőhttp://www.life.hu/news/20150312-a-legjobb-masnapossag-elleni-tippek-a-vilag-minden-tajarol.htmlElőfordul, hogy felöntünk a garatra, és nehezen indul a másnap. A világ minden táján máshogy gyógyítják a macskajajt. Összeszedtük a legjobb tippeket, amik közül válogathatsz, ha eggyel több pohár alkohol csúszott le, mint kellett volna. NewsThinkstockEgyre több helyről tiltják ki a szelfibotothttp://www.life.hu/news/20150311-egyre-tobb-helyrol-tiltjak-ki-a-szelfibotot.htmlFranciaországban elsőként a versailles-i kastély múzeuma tiltotta ki épületeiből a szelfibotot, és több francia kulturális intézmény is hasonló korlátozást fontolgat. Mi lesz így a szelfimániás turistákkal?News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.