Négymillió forinttal a zsebében sétálgat Berki Krisztián

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
készpénz TV2 műsorvezető párkapcsolat forgatás forint olvasó millió hölgy Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Szeretem, ha van némi készpénz nálam" - magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki nem mindennapi szerelésben válaszolgatott a Blikk olvasóinak kérdéseire.

Százezres cipőben, pólóban, nadrágban, napszemüvegben és 60 milliós autójával érkezett a Blikk szerkesztőségébe Berki Krisztián, aki nem csinált titkot abból, mennyi készpénzt szokott magánál tartani: 4 millió forintot talált nála a lap munkatársa.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A TV2 műsorvezetője a lap olvasóinak kérdéseire válaszolgatott, így derült ki, hogy Berki legnagyobb rajongói a nagymamák, ám a kellemetlen témák sem hozták ki a sodrából – a videót ide kattintva tekintheted meg.

Berki korábban nem erősítette meg a románc hírét, annak idején egymillió forintot ajánlott fel annak, aki bizonyítja, hogy valóban összejött azzal a bizonyos hölggyel. Koltay Tamás, a TV2 szóvivője elmondta: a szóban forgó nő még mindig a csatornánál dolgozik és nem tud semmilyen kirúgásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.