Alsónacit villantott Csonka Bandi

Forrás: Facebook/Németh Kristóf Hivatalos oldala -
Németh Kristóf öltöző Csonka András Csonka Bandi Benedek Miklós alsónadrág villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól megviccelte Csonka Andrást kollégája, Németh Kristóf, aki egy intim öltözői fotót posztolt a színészről.

A Life.hu sztárszerzője , Csonka Pici előadás után az öltözőben netezett Benedek Miklóssal, ráadásul egy szál alsónadrágban és ingben. Németh Kristóf pedig lekapta a színészeket, amint a telefonjuk felett elmélkednek.

Forrás: Facebook/Németh Kristóf Hivatalos oldala

„Előadás végén is... Facebook" – írta Kristóf a kép alá. A kommentelők pedig azonnal beindultak a fotó láttán: „Azok a táncos lábak" – írta az egyik rajongó, valaki pedig megkérdezte, hogy Csonka Pici engedélyezte-e a képet. Ekkor már Bandi is beszállt a kommentelésbe: „Naná, hogy hozzájárult" – írta, majd hozzátette: „Ugyanez mackónadrágban ki a francot érdekelne?"

Nézd meg Bandit kopaszon

Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Kopasz lettem! – írja Csonka Bandi a Life.hu oldalán, ahol a leukémiás gyermekek helyzetéről elmélkedik.
Igazi bombázó volt Karda Beahttp://www.life.hu/bulvar/20150317-karda-bea-enekesno-a-fem3cafeban-megmutatta-igazi-bombazo-volt-fiatal-koraban-amikor-hajat-barnarol.htmlKarda Bea a Fem3Café adásában megmutatta szexi fotóit, és azt is elárulta miért festette tizenéves korában szőkére barna fürtjeit.TV + Bulvár--Négymillió forinttal a zsebében sétálgat Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-berki-krisztian-negymillio-forinttal-a-zsebeben-erkezett-egy-olvasoi-kerdezz-felelekre.html„Szeretem, ha van némi készpénz nálam" - magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki nem mindennapi szerelésben válaszolgatott a Blikk olvasóinak kérdéseire.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu5 éves lett Pityu - Nánási Pál és Ördög Nóra meglepetéssel készülthttp://www.life.hu/bulvar/20150317-nanasi-pal-es-ordog-nora-kutyaja-pityu-otodik-szuletesnapjat-unnepeltek-egy-tortaval.htmlPityu, a macskák réme! Cicás tortával köszöntötte ötödik születésnapján Nánási Pál és Ördög Nóra a család kedvencét.TV + BulvárOrigoAutóbalesetet okozott Farkasházy Tivadarhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-autobalesetet-okozott-farkashazy-tivadar.htmlA humorista a Váci úton rohant bele egy előtte haladó autóba. Személyi sérülés nem történt, a 12 éves autója csúnyán összetört.TV + Bulvár--Meglepetéspartin ünnepelte születésnapját Ábel Anitahttp://www.life.hu/bulvar/20150316-abel-anita-szineszno-meglepetespartin-unnepelte-szuletesnapjat-dobo-kataval-liptai-klaudiaval-d-toth.htmlSztárbarátnők és a menedzsmentje lepte meg a színésznőt egy közös csajos vacsorával a minap. Anitán látszott, hogy ennél nagyobb meglepetés nem is érhette volna.TV + Bulvár--Félelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.