Kerényi Miklós Gábor rendező Szegedi Szabadtéri Játékok teve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
KERO szó szerint vadat álmodott! Egy tevét szeretne felvinni a Szegedi Szabadtéri Színpadra, most keresi, hol talál megfelelő kétpuput. Szabó Győző pedig a hobbijának hódolhat az előadás alatt.

A Kelet varázsát és a modern világ vívmányait szeretné egyszerre színpadra vinni Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház művészeti vezetője, aki Shakespeare A tévedések vígjátéka című darabját álmodja rendkívüli módon deszkákra. Szabó Győzőnek például nem kell a parkolóban hagynia a motorját, kétkerekű kedvencét felviheti a színpadra az állatok mellé.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Több szinten szeretnék kavargást, kavalkádot a színpadra, úgy, hogy egy 8 éves gyerek halálra nevesse magát rajta, egy múzeumigazgató pedig elgondolkozzon, hogy a világ milyen sokrétűen építkezik. Nemrég jöttem haza Isztambulból, ahol a egyszerre van jelen a modern és az ókori világ. Motor, csacsi, kecske egymással jól megfér a városban, és szerintem a színpadon is. De én még egy tevét is szeretnék! Sajnos egyelőre nem találtam bérelhető példányt, ezenkívül sokba kerül és macerás" - árulta el KERO, akit meghatott az a szeretet, amivel Isztambulban fogadták, amikor kiderült, hogy magyar. De nem csak ez a különleges pillanat hagyott nyomot benne.
„Milyen iszonyatos dolog, ha felébredek és a tükörben nem saját magamat pillantom meg. Kinyitom a szememet és valaki más néz rám. Ezek pillanatok. De az is sokszor előfordul, hogy az ember bemegy az ajtón, körülnéz, és azt érzi, hogy itt már járt. A személyiségünknek a fix és érzékeny része nagyon különleges. A tudatunk be van kötve fix pontokra, és meglepődünk, ha ezek a pontok kilazulnak. A tévedések vígjátéka erről és két ikerpár kalandjairól szól - osztotta meg velünk a Rising Star zsűritagja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.