Hoppá! Szőke, göndör hajú srác volt Kocsis Tibor

Forrás: Facebook/ Kocsis Tibor -
Kocsis Tibor X-Faktor fotó haj gyermekkor szőke RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkori képet húzott elő a tarsolyából Kocsis Tibó. Elnézve a fotót, azon gondolkoztunk, vajon hová tűntek az X-Faktor győztesének szőke fürtjei az évek alatt? 

Harminc évvel ezelőtti fotón mutatta meg Tibó, milyen cuki kissrác volt, és végre azt is megtudhatjuk, hogyan néz ki az énekes, amikor haj borítja a fejét.

Forrás: Facebook/ Kocsis Tibor

„Nővéremmel, kb. 30 éve. A lemez, amit a kezemben tartok, ajándék volt, és eszemben sem volt letenni a fotózás miatt... Disco Party Hits, vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem" – írta a fotó mellé Tibó.

Celebek gyermekkori fotói

Nemrég Vajna Tímea mutatta meg, gyermekkorában hogyan cicáskodott. Tolvai Reni és Iszak Eszti furcsa gyermekkori fotójával sokkolt. Dobó Kata pedig kislánykori albumát lapozta fel.
Dührohamot kapott a konyha ördögehttp://www.life.hu/bulvar/20150318-bereznay-tamas-a-tv2-a-konyha-ordoge-cimu-musor-sefje-duhrohamot-kapott-a-forgatason.htmlBereznay Tamás a budapesti Vadvirág étteremben tapasztalt állapotok láttán nem bírt megálljt parancsolni érzéseinek és dührohamot kapott. TV + Bulvár--Újabb fordulat a Koltai-perben: megdőlni látszik a fiktív filmgyártás vádjahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-p-koltai-gabor-fiktiv-filmgyartas-vadja-megdolni-latszik.htmlKoltai Róbert és Pogány Judit fiát, P. Koltai Gábort 2010-ben vádolták meg adócsalással, öt hónapon keresztül volt előzetes letartóztatásban milliárdos összegű fiktív számlázás és pénzmosás gyanúja miatt.TV + Bulvár--Leváltották az MTVA időjárás arcát – hova lett Reisz András?http://www.life.hu/bulvar/20150318-reisz-andrast-az-mtva-idojosat-levaltottak-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-showjanak.htmlSzomorúan konstatáltuk, hogy nem láthatjuk többet az M1-n Reisz András meteorológust, akit Sebestyén Balázs szerda reggel a Morning Show-ban az MTVA egyik ikonikus arcának nevezett.TV + Bulvár--Megvan az ítélet a Zalatnay-ügybenhttp://www.life.hu/bulvar/20150318-zalatnay-saroltat-masfel-ev-bortonbuntetesre-es-harom-evre-felfuggesztve-iteltek.htmlKétmillió forintos csalással vádolták az énekesnőt, ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalta szerdán. Másfél évet kapott, három évre felfüggesztve.TV + BulvárOrigoNégymillió forinttal a zsebében sétálgat Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-berki-krisztian-negymillio-forinttal-a-zsebeben-erkezett-egy-olvasoi-kerdezz-felelekre.html„Szeretem, ha van némi készpénz nálam" - magyarázta a TV2 műsorvezetője, aki nem mindennapi szerelésben válaszolgatott a Blikk olvasóinak kérdéseire.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKERO már megint valami vadat álmodott http://www.life.hu/bulvar/20150317-kero-kerenyi-miklos-gabor-ismet-vadat-almodott.htmlKERO szó szerint vadat álmodott! Egy tevét szeretne felvinni a Szegedi Szabadtéri Színpadra, most keresi, hol talál megfelelő kétpuput. Szabó Győző pedig a hobbijának hódolhat az előadás alatt.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.