Hiába írta meg szexkalandjait Kelemen Anna - Nem kaphatja meg a milliókat?

csőd könyvkiadó Kelemen Anna könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul csődöt jelentett az Ulpius-ház könyvkiadó, ami számos híresség könyveit adta ki, többek között Kelemen Annáét, és a Szürke50 sorozatot is. 

A hirtelen csőd nagyon rosszul érintette Frei Tamást és Kelemen Annát is, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy megkapják a könyveik után járó pénzt.

A Bors információi szerint a kiadó ügyvezetője "eltűnt", nem lehet elérni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon csalódtam. A volt ügy­vezető óriási csaló, aki a szemembe hazudott. Van egy szerződés a kezemben, és mindent megteszek, hogy megkapjam a pénzem. Van olyan jogorvoslat, ami engem véd. Szerintem előbb-utóbb megkapjuk a gá­zsinkat, és megnyugtat, hogy tudom, a volt ügyvezető is megkapja majd a büntetését" – mondta el Kelemen Anna a napilapnak.

Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.htmlCsütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.TV + Bulvár--Hódi Pamela nem szereti a zacsikathttp://www.life.hu/bulvar/20150319-hodi-pamela-berki-exbaratnoje-nem-szereti-a-hereket.htmlÚjabb pikáns részletet árult el az ízléséről Hódi Pamela. TV + Bulvár"Hasonlít az idegosztályi kényszerzubbonyra!" - Sarka Katát most ruhája miatt piszkáljákhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-sarka-katat-narancsbor-kezelesen-viselt-ruhaja-miatt-szidjak-a-kommentelok.htmlSarka Kata tegnap posztolt egy fotót magáról, amelyen testkezelésekhez használatos ruhában látható. Összegyűjtöttünk néhány kommentet, mit szóltak ehhez az internetezők. TV + BulvárOrigoMégsem Hajós András vezeti a Zsüti-emlékestet?http://www.life.hu/bulvar/20150319-hajos-andras-szerzodes-hijan-megsem-vezeti-a-zsuti-tiszteletere-rendezett-emlekestet.htmlSzerződés nem volt, ennek ellenére mindenhol ott szerepelt Hajós András mint műsorvezető neve a Zsüti-emlékgála szóróanyagain.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huKiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/bulvar/20150319-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-gesztesi-karolyt.htmlMár nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly. TV + Bulvár--Leváltották az MTVA időjárás arcát – hova lett Reisz András?http://www.life.hu/bulvar/20150318-reisz-andrast-az-mtva-idojosat-levaltottak-sebestyen-balazs-a-class-fm-morning-showjanak.htmlSzomorúan konstatáltuk, hogy nem láthatjuk többet az M1-n Reisz András meteorológust, akit Sebestyén Balázs szerda reggel a Morning Show-ban az MTVA egyik ikonikus arcának nevezett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.